ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΚ: Ο Γάλλος γίνεται Κύπριος

Μυτίδης και Ρουσίας φαντάζουν ως φαβορί για να καλύψουν το κενό του τιμωρημένου Τολεμές

Η απουσία του Φλοριάν Τολεμές από την πρώτη μάχη μεταξύ ΑΕΚ και Βικτόρια Πλζεν, αναγκάζει τον Ιμανόλ Ιδιακέθ να καταφύγει σε εναλλακτική λύση για τη θέση του επιθετικού κορυφής. Ο Γάλλος φορ αποτελεί τον πιο αποτελεσματικό ποδοσφαιριστή των κιτρινοπράσινων με τρία γκολ σε έξι αγώνες στο φετινό ευρωπαϊκό οδοιπορικό και σαφέστατα η απουσία του είναι άξια αναφοράς.

Από εκεί και πέρα ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ γνωρίζει ότι τη διαφορά κάνουν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται και όχι αυτοί που βρίσκονται, για διάφορους λόγους, εκτός αποστολής. Προς αυτή την κατεύθυνση, ο Ιμανόλ Ιδιακέθ έχει να αντιμετωπίσει ένα δίλημμα με έντονο κυπριακό στοιχείο, μιας και στη γραμμή κρούσης θα αγωνιστεί, εκτός σοβαρού απροόπτου, ένας εκ των Νέστωρα Μυτίδη και Ονησίφορου Ρουσιά.

Από τη μια το προϊόν των ακαδημιών της ΑΕΚ έχει ήδη πάρει το βάφτισμα του πυρός στη φετινή χρονιά και κάποια αγωνιστικά λεπτά, ενώ από την άλλη ο Παραλιμνίτης επιθετικός πραγματοποίησε μια παραγωγική προετοιμασία. Με τα τωρινά δεδομένα, ο Μυτίδης φαντάζει ως το φαβορί για τη θέση μέσα στα τετράγωνα των Τσέχων ωστόσο με τον απρόβλεπτο Ιμανόλ Ιδιακέθ, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Άλλωστε βάση και των όσων είδαμε την περσινή περίοδο, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί μετατόπιση του Τρισκόφσκι στην κορυφή της επίθεσης, ώστε να μπει στην εντεκάδα και ο Ακοράν που μέχρι τώρα ήταν στη λίστα των τραυματιών.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE 
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση