ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΚ: Ο Αντωνιάδης των... άκρων

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη

Κυριάκος Τοφή

Ο μοναδικός νεαποκτηθέντας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που κατάφερε με το «καλημέρα» και να μπει στην εντεκάδα και να διατηρηθεί, είναι ο Μάριος Αντωνιάδης. Ο κύπριος αμυντικός επαναπατρίστηκε ως γνωστόν για λογαριασμό της ομάδας της Λάρνακας, επιζητώντας μια χρονιά με περισσότερα αγωνιστικά λεπτά, από αυτά που μέτρησε με τον Πανιώνιο, τα οποία ήταν και λιγοστά. Από τον πρώτο κιόλας αγώνα της χρονιάς, ο Ιμανόλ Ιδιακέθ τον έχρισε βασικό ως κεντρικό αμυντικό σε σχηματισμό 4-3-3, στο πλευρό του Νταβίντ Καταλά και η αλήθεια είναι ότι είχε υψηλό βαθμό ανταπόκρισης.

Παρόλ' αυτά, το στοιχείο που εντόπισε ευθύς εξ αρχής ο Ισπανός τεχνικός και περίμενε την κατάλληλη στιγμή να αξιοποιήσει, είναι η δυνατότητα του Αντωνιάδη να έχει συνεχή κίνηση και ανεβοκατεβάσματα στα δύο μισά του γηπέδου. Με τους Μόισοφ και Τρουγιόλς να επιστρέφουν από τραυματισμό στον επαναληπτικό με την Λίνκολν στο Γιβραλτάρ και την ευελιξία που η εξέλιξη αυτή παρείχε στον προπονητή των κιτρινοπράσινων, σύντομα ο συμπατριώτης μας αμυντικός μεταφέρθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Εκεί άλλωστε ο μεταγραφικός σχεδιασμός προνοούσε ενίσχυση και εκεί προοριζόταν να τοποθετηθεί ο πρωήν ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, τον οποίον η μετατόπιση αυτή βοήθησε σημαντικά. Η εικόνα του σε σχέση με τον πρώτο αγώνα της χρονιάς είναι σαφώς βελτιωμένη και όσο ο χρόνος κυλά, αυτός δουλεύει υπέρ του. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τόσο από πλευράς Κύπριων ποδοσφαιριστών, όσο από πλευράς νεαποκτηθέντων, ο Μάριος Αντωνιάδης είναι αυτός που ξεχωρίζει και μετρά τις περισσότερες συμμετοχές.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE 
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X