ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Η σκυτάλη στον Μυτίδη

Ο παροπλισμός του Τολεμές φέρνει τον Κύπριο επιθετικό στην πρώτη γραμμή

Κυριάκος Τοφή

Ο τραυματισμός του Φλοριάν Τολεμές ο οποίος δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει τον Δευτεριάτικο αγώνα με τον Ερμή, θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν αποτρεπτικό παράγοντα ώστε ο Γάλλος να ηγηθεί της γραμμής κρούσης το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στην ΑΕΛ. Ο βασικός κεντρικός επιθετικός των κιτρινοπράσινων θα μείνει σίγουρα εκτός από την επόμενη πρόκληση της ομάδας του ενώ αμφιβολίες υπάρχουν ακόμα και για τον εξ  αναβολής αγώνα με την Ομόνοια, ο οποίος θα διεξαχθεί σε μια εβδομάδα στο ΓΣΠ.

Όπως διαφάνηκε το βράδυ της Δευτέρας, ο ποδοσφαιριστής που αναμένεται να πάρει τη σκυτάλη από τον Γάλλο φορ, είναι ο Νέστορας Μυτίδης. Ο Κύπριος διεθνής κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίκτυα στα τελευταία στάδια της αναμέτρησης και να διαμορφώσει το τελικό 4-0, με το γεγονός αυτό να προσμετράται στον τομέα της ψυχολογίας.

Ο Μυτίδης καλείται να πάρει φανέλα βασικού για πρώτη φορά στις εγχώριες υποχρεώσεις

Ο απρόβλεπτος Ιμανόλ Ιδιακέθ δύναται βέβαια και πάλι να αιφνιδιάσει με τις αγωνιστικές επιλογές του απέναντι στη λεμεσιανή ομάδα, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή το ορθολογικό σενάριο είναι το πιο πάνω με την ταυτόχρονη διατήρηση του σχηματισμού με τριάδα στην άμυνα και δυάδα στην επιθετική γραμμή.

Ο Μυτίδης καλείται να πάρει φανέλα βασικού για πρώτη φορά στις εγχώριες υποχρεώσεις και να αναπληρώσει το κενό που αφήνει ο πρώτος φετινός σκόρερ της ΑΕΚ στους δέκα πρώτους επίσημους αγώνες. Αναμενόμενη θα πρέπει να θεωρείται και η επιστροφή του Ονησίφορου Ρουσία στην αποστολή, ούτως ώστε ο προπονητής να έχει σχέδιο βήτα κατά τη διάρκεια του ντέρμπι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση