ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΚ: Η νέα ευρωπαϊκή λίστα και το μήνυμα

Εκτός επιλογών του Άντονι Ιραόλα έμεινε ο Βίνσεντ Λαμπάν

Κυριάκος Τοφή

Ακόμα και ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος ρεαλιστικά δεν διατηρεί πιθανότητες να αγωνιστεί στα playoffs του Γιουρόπα Λιγκ συμπεριλήφθηκε στη λίστα που κατέθεσαν οι περσινοί κυπελλούχοι στην ΟΥΕΦΑ, με τις μονάδες που θα επιστρατευτούν απέναντι την Τρένσιν. Ο λόγος για τον Νταβίντ Καταλά του οποίου η αποθεραπεία βαίνει καλώς ωστόσο απέχει τουλάχιστον ενάμιση μήνα από την ομαλή επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους, παρόλο που ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος.

Το γεγονός αυτό φέρνει σε δυσμενή θέση έναν συμποδοσφαιριστή του ο οποίος λογιζόταν ως βασικός την τελευταία τριετία, ωστόσο φέτος αγνοεί τα αγωνιστικά λεπτά. Ο Βίνσεντ Λαμπάν είναι ο ποδοσφαιριστής ο οποίος δεν ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα εκγύμανσης και ο χρόνος φαίνεται να κυλά εις βάρος του, ως προς την προσπάθειά του να διατηρηθεί στο κιτρινοπράσινο ρόστερ για άλλη μια χρονιά.

Η μεσαία γραμμή είναι ουσιαστικά η μοναδική που δεν έχει ενισχυθεί κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο με τους Έκτορ Χέφελ, Χόρχε Λαρένα, Ζουάν Τομάς και Νάτσο Κάσες να αποτελούν τους ποδοσφαιριστές στους οποίους έχει μοιραστεί χρόνο συμμετοχής στις αναμετρήσεις απέναντι σε Στουρμ Γκρατς και Ντάνταλκ. Συμπερασματικά, ο Γάλλος ο οποίος ενισχύει τις προσπάθειες της εθνικής Κύπρου, παρουσιάζεται τη δεδομένη στιγμή ως ο αδύναμος κρίκος προς αποχώρηση, εάν και εφόσον προκύψει η επιθυμία ενίσχυσης της νευραλγικής γραμμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X