ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Είναι ο Κάσες, είναι και ο Μπόλιεβιτς

Δύο πρωτοκλασάτοι ανασταλτικοί μέσοι περιμένουν την ευκαιρία τους από τον Ιμανόλ Ιδιακέθ

Κυριάκος Τοφή

Η έλλειψη εναλλακτικών λύσεων στη μεσαία γραμμή, ήταν ένα κεφάλαιο που ταλάνισε την ΑΕΚ την τελευταία τριετία και έτσι ο καλοκαιρινός προγραμματισμός έθεσε σε προτεραιότητα την αύξηση των επιλογών του Ιμανόλ Ιδιακέθ, ποιοτικά και ποσοτικά. Η σταθερή δυάδα των Ζουάν Τομάς και Χόρχε Λαρένα, ενισχύθηκε πριν περίπου ένα χρόνο από τον σκληροτράχηλο Βίνσεντ Λαμπάν, ενώ κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, το αεροπλάνο για Κύπρο πήρε και ο ταλαντούχος Έκτος Χέφελ.

Η ενίσχυση όμως δεν σταμάτησε εκεί και έτσι το καλοκαιρινό... μπαμ ήρθε στην νευραγλική γραμμή με τον Νάτσο Κάσες να αφήνει την Σπόρτινγκ Χιχόν και να ξενιτεύεται για πρώτη φορά στην καριέρα του, σε μια κίνηση που έφερε βεβαίως την σφραγίδα του Χάβι Ρόκα. Ο ενθουσιασμός στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ ήταν φυσικό επακόλουθο κρίνοντας από το βιογραφικό και τις παραστάσεις του Ισπανού μέσου, ωστόσο τουλάχιστον μέχρι και σήμερα, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει φανέλα βασικού.

Παρόλο που το κεφάλαιο αυτό είναι κάτι που συζητιέται μεταξύ του κόσμου των κιτρινοπράσινων, άλλη μια μονάδα εγνωσμένης αξίας παραμένει στο περιθώριο και αυτή είναι βεβαίως ο Βλαντιμίρ Μπόλιεβιτς. Ο Μαυροβούνιος μέσος αποτέλεσε σημαντικό γρανάζι κατά την προσπάθεια ανέλιξης της ομάδας της Λάρνακας στην ελίτ του κυπριακού ποδοσφαίρου και ποδοσφαιριστή με τα δικά του χαρακτηριστικά, δεν υπάρχει άλλος στο ρόστερ.

Στη φιλική αναμέτρηση προς τιμή του Γιάννη Σκοπελίτη, ο Ιμανόλ Ιδιακέθ επέλεξε ένα σχηματισμό 4-1-4-1, στον οποίον ο Μπόλιεβιτς μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ως... σκούπα μπροστά από την αμυντική γραμμή. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν οι... ασκήσεις επί χάρτου πάρουν σάρκα και οστά σε επίσημο αγώνα, αρχής γενομένης από την Σαββατιάτικη έξοδο στο «Τσίρειο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση