ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Δοκιμάζεται το βάθος του ρόστερ

Χωρίς τον Φλοριάν Τολεμές θα παραταχθεί η ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν

Κυριάκος Τοφή

Η άρνηση της ΑΕΚ να ηττηθεί μέσα στο Μινσκ και η συμπλήρωση ενός αήττητου έξι αγώνων, είναι και τα στοιχεία που έφεραν τους Λαρνακείς στη χθεσινή κλήρωση της Νιόν. Το εμπόδιο της Βικτόρια Πλζεν θα είναι το τελευταίο πριν την επιστροφή στους ομίλους της διοργάνωσης και ως προς τα αγωνιστικά δεδομένα, ο πρώτος αγώνας στην Τσεχία δεν θα πραγματοποιηθεί με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Σαφέστατα η απώλειά του θεωρείται πλήγμα ωστόσο τουλάχιστον από πλευράς εναλλακτικών επιλογών, ο Ιμανόλ Ιδιακέθ είναι καλυμμένος.

Ο λόγος είναι επειδή ο βασικός επιθετικός της ΑΕΚ τουλάχιστον στα πρώτα στάδια της χρονιάς, Φλοριάν Τολεμές, συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και θα αναγκαστεί να παρακολουθήσει τον αμέσως επόμενο αγώνα της ομάδας του από την κερκίδα. Μάλιστα ο Γάλλος επιθετικός παρατηρήθηκε στους τρεις τελευταίους αγώνες των κιτρινοπράσινων, δηλαδή της διπλές αναμετρήσεις με τους Ιρλανδούς της Κορκ Σίτι, αλλά και την έξοδο στη Λευκορωσία.

Από την ημέρα έλευσής του στην Κύπρο για λογαριασμό της ΑΕΚ, ο Τολεμές πήρε άμεσα φανέλα βασικού, σκοράροντας μάλιστα στο ντεμπούτο του απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Σαφέστατα η απώλειά του θεωρείται πλήγμα ωστόσο τουλάχιστον από πλευράς εναλλακτικών επιλογών, ο Ιμανόλ Ιδιακέθ είναι καλυμμένος. Σε αντίθεση με το ξεκίνημα της περσινής χρονιάς, κατά το οποίο μοναδικός καθαρόαιμος επιθετικός ήταν ο Άντρε Άλβες, φέτος ο Ισπανός τεχνικός έχει να επιλέξει μεταξύ Νέστορα Μυτίδη και Ονησίφορου Ρουσία.

Κρίνοντας από τη συγκρότηση των αποστολών στους τελευταίους Ευρωπαϊκούς αγώνες, ο πρώτος είναι αυτός που έχει προβάδισμα ώστε να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στο Πλζεν, προσδοκώντας βεβαίως να σκοράρει απέναντι στους Τσέχους.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Τιμή και αναγνώριση

ΑΕΚ: Τιμή και αναγνώριση

Η διάκριση για τον Ιμανόλ Ιδιακέθ αποτελεί μια επιβράβευση της αγωνιστικής ανάκαμψης των κιτρινοπράσινων
Κυριάκος Τοφή
 |  ΑΕΚ
ΑΕΚ: Ευκαιρία απεξάρτησης

ΑΕΚ: Ευκαιρία απεξάρτησης

Ο βατός αντίπαλος δίνει δικαίωμα σε παίκτες πλην του Τολεμές να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα
Κυριάκος Τοφή
 |  ΑΕΚ
ΑΕΚ: Παραμονή μέσω τίτλου

ΑΕΚ: Παραμονή μέσω τίτλου

Η συνέχιση της συνεργασίας με Ιδιακέθ θα κριθεί κατά μεγάλο βαθμό στο κατά πόσο υπάρξει κατάκτηση τίτλου
Κυριάκος Τοφή
 |  ΑΕΚ