ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΚ: Αυτό θα πει βάθος

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη

Κυριάκος Τοφή

Με μια ματιά και μόνο στην αποστολή της ΑΕΚ που ταξίδεψε για Λευκορωσία, αλλά πολύ περισσότερο στο ποιοι ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός του αεροπλάνου για τη βόρεια Ευρώπη, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι οι Λαρνακείς έχουν πέραν από ποιότητα, το απαραίτητο βάθος. Μονάδες οι οποίες θα μπορούσαν κάλλιστα να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα οποιασδήποτε ομάδας εντός συνόρων όπως μεταξύ άλλων οι Χαραλαμπίδης, Ορτίθ και Γκαρίδο, δεν θα βρίσκονται το βράδυ της Πέμπτης στο «Traktor stadium» για διαφορετικούς βεβαίως λόγους ο καθένας.

Η αλήθεια είναι ότι το πάθημα έγινε μάθημα και ιδιαίτερα ο Χάβι Ρόκα, έχει αντιληφθεί ότι ένας από τους λόγους που η ΑΕΚ έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό πέρσι, ήταν η έλλειψη εναλλακτικών λύσεων. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα από τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στο φινάλε του πρωταθλήματος, όταν το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες δύο ομάδων που ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν, δεν μπορεί να έρθει στο μυαλό. Ιδιαίτερα μάλιστα σε ένα παιχνίδι που οι Λαρνακείς έπαιζαν την επιστροφή στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος κορώνα-γράμματα, αλλά δεν υπήρχαν οι δυνάμεις να γίνουν κάποια βασικά πράγματα εκτός αγωνιστικού χώρου.

Εγγλέζου, Ρουσίας, Μαλόκου και Πάνκοφ συμπληρώνουν το γκρουπ των ποδοσφαιριστών εκείνων οι οποίοι έμειναν Κύπρο μιας και δεν μπόρεσαν να χωρέσουν στην αποστολή, πόσο μάλλον στην 18αδα που επιτρέπει η ΟΥΕΦΑ στους αγώνες της. Το κυπριακό στοιχείο είναι έντονο σε αυτή την ομάδα που επί του παρόντος είτε δεν υπάρχει, είτε δεν χωράει στο μυαλό του Ιμανόλ Ιδιακέθ, ωστόσο σε μια σεζόν που φαντάζει μαραθώνιος παρά αγώνας ταχύτητας, όλοι οι καλοί θα χρειαστούν.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE 
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE

www.kapnosairportshuttle.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X