ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΚ: Αντάλλαξε εμπειρία με νιάτα

Ο Ανδρέας Χριστοδούλου πήρε τη θέση του Αντώνη Γιωργαλλίδη

Κυριάκος Τοφή

Η δεύτερη διαδρομή Λευκωσίας-Λάρνακας για τερματοφύλακα την τελευταία τριετία είναι γεγονός, καθώς ο Ανδρέας Χριστοδούλου παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα το μεσημέρι στην «Αρένα». Ο νεαρός διεθνής τερματοφύλακας ακολούθησε ουσιαστικά την πορεία που χάραξε ο Αντώνης Γιωργαλλίδης το καλοκαίρι του 2016 και θα υπερασπιστεί την εστία των κιτρινοπράσινων της Λάρνακας.

Μάλιστα ο Ανδρέας Χριστοδούλου ουσιαστικά παίρνει τη θέση του έμπειρο πορτιέρο στο ρόστερ μιας και επίκειται η απόκτηση βασικής επιλογής κάτω από τα δοκάρια, γεγονός που θα τον τοποθετήσει ως εναλλακτική λύση, στον πάγκο. Αναμφίβολα το νεαρό της ηλικίας του δημιουργεί την προοπτική στους Λαρνακείς ώστε να επενδύσουν και να κτίσουν σε μια ντόπια μονάδα για τη σημαντική θέση και ενώ οι πλείστες ομάδες ξοδεύουν δύο θέσεις ξένων ποδοσφαιριστών για τη δυάδα στον άσο.

Το ζητούμενο βέβαια για τον Ανδρέα Χριστοδούλου είναι να καταφέρει να διεκδικήσει σημαντικό χρόνο συμμετοχής μιας και η απόφασή του για μετακόμιση στα παράλια, έγινε προς αυτήν την κατεύθυνση. Το σημείο που ίσως ξενίζει και μεγαλώνει το ρίσκο τουλάχιστον στην πλευρά του ποδοσφαιριστή, είναι το γεγονός ότι έχει υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, το στοιχείο αυτό ίσως να είναι ένα επιπλέον κίνητρο ώστε να αρπάξει από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που θα πάρει από τον Αντόνιο Ιραόλα.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X