ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΚ: Δεν αλλάζει για κανέναν

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη

Το προβάδισμα που διατηρεί η ΑΕΚ απέναντι στη Διναμό Μινσκ είναι αδιαμφισβήτητο ωστόσο όπως οι Λαρνακείς έβαλαν βάσεις πρόκρισης μπροστά στο κοινό τους, έτσι και οι Λευκορώσοι θα επιχειρήσουν να φέρουν τα πάνω κάτω μπροστά στο δικό τους. Για τρίτο σερί αγώνα και τρίτο σερί γύρο, οι κιτρινοπράσινοι καλούνται να προασπίσουν το πλεονέκτημα που αποκόμισαν από τον πρώτο αγώνα ώστε να εξασφαλίσουν το εισιτήριο που θα τους επιτρέψει να παρατείνουν την παρουσία τους στο θεσμό.

Όπως απέναντι σε Λίνκολν και Κορκ Σίτι, έτσι και απέναντι στην Διναμό Μινσκ, η ΑΕΚ έχει εξασφαλίσει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στην πρώτη αναμέτρηση και πλέον καλείται είτε να το συντηρήσει, είτε να το επεκτείνει. Αντίστοιχα στους αγώνες με τις ομάδες από Γιβραλτάρ και Ιρλανδία, ο Ιμανόλ Ιδιακέθ δεν επέλεξε διαφοροποίηση της τακτικής του ή καλύτερα το να εφησυχαστεί στο να προστατέψει τα υπέρ του δεδομένα.

Θεωρείται ξεκάθαρο ότι η Κυπριακή ομάδα δεν θα βάλει στην άκρη την ποδοσφαιρική της ταυτότητα και θα επιδιώξει ακόμα και μέσα στην έδρα του αντίπαλου και να κρατήσει μπάλα, αλλά και να σκοράρει. Ιδιαίτερα αν η ΑΕΚ καταφέρει να ματώσει τα αντίπαλα δίκτυα, τότε σε μεγάλο βαθμό θα έχει εξασφαλίσει την πρόκριση μιας και οι γηπεδούχοι θα κληθούν να σκοράρουν ούτε λίγο, ούτε πολύ, τέσσερις φορές.

Άλλωστε το dna της ομάδας την τελευταία τριετία, προνοεί ποδόσφαιρο πρωτουβουλίας απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο και οποιαδήποτε έδρα.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE 
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση