ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Διαβάσαμε καλά το παιχνίδι»

Ικανοποιημένος έμεινε ο Ιμανόλ Ιδιακέθ από την προσπάθεια της ΑΕΚ και τη νίκη της απέναντι στη  Ντιναμό, αλλά έσπευσε να τονίσει πως παρά το προβάδισμα που έχει η ομάδα του τίποτα δεν τελείωσε.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος: «Είμαι χαρούμενος. Αποδώσαμε πολύ καλά. Διαβάσαμε καλά το παιχνίδι. Ξέραμε πως η Μινσκ θα μας περίμενε και θα πήγαινε σε παιχνίδι αντεπιθέσεων και να απειλήσει από στημένες φάσεις. Είχαμε εμείς τον έλεγχο αλλά ήταν δύσκολο να γίνουν ευκαιρίες γιατί έπαιζαν πολύ πίσω και δυνατά. Αλλά σκοράραμε δυο γκολ και για αυτό είμαι χαρούμενος».

Για το αν είναι φαβορί: «Είναι απλά μια λέξη το να είσαι φαβορί. Έχουμε προβάδισμα δυο γκολ και αυτό είναι όλο. Είναι ομάδα που θα παλέψει, είναι από τη Λευκορωσία και ξέρουμε τι ιστορία κουβαλά. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να κάνουμε πολλά πράγματα καλά για να περάσουμε».

Για το αν θα αλλάξει τακτική στον επαναληπτικό: «Νομίζω πως ο καλύτερος τρόπος για να αμυνθούμε είναι να είμαστε στην επίθεση. Αν κερδίσουμε, θα περάσουμε κι αυτό είναι το καλύτερο. Ξέρουμε πως έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα αλλά η φιλοσοφία μας είναι η ίδια. Θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε».

Για το αν θα αλλάξει λογική στο παιχνίδι: «Πάντα υπάρχουν δυο ομάδες στο γήπεδο και η κάθε μια κάνει το αντίθετο από την άλλη. Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε πάσες, να φτιάξουμε ευκαιρίες. Θα πάμε εκεί να κερδίσουμε και έτσι θα περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Για τον κόσμο: «Ευχαριστώ τον κόσμο. Είμαστε οικογένεια και κερδίσαμε μαζί. Ήταν πολύ ζεστή η ατμόσφαιρα και μας βοήθησε. Το απολαύσαμε και εύχομαι σε 2-3 εβδομάδες να έχουμε την ίδια ατμόσφαιρα και να παίζουμε για να μπούμε στους ομίλους».

Για το δυνατό στοιχείο της Μινσκ: «Είδαμε πως σε κάποιες στιγμές αμύνονταν αλλά με ταχύτητα έβγαιναν μπροστά. Είναι μια ομάδα που βγαίνει γρήγορα στην αντεπίθεση και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Να αποφύγουμε τα λάθη και να μην τους δώσουμε στημένες στις όποιες είναι πολύ καλοί».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση