ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ο κόσμος ήταν εξαιρετικός»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε ο επί του τύπου εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου

Αναλυτικά:

Για την πρόκριση: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, στον προπονητή και φυσικά στον κόσμο. Ο κόσμος ήταν εκεί και έδωσε τη συμπαράσταση του και τους καλούμε σε μια εβδομάδα να είναι και πάλι εκεί. Και ο προπονητής και εγώ και ο Καταλά σταθήκαμε στην παρουσία του κόσμου γιατί είναι κάτι που το ζητήσαμε και μας ικανοποιεί που ο κόσμος κατάλαβε τη δυσκολία του αγώνα και ήταν εκεί».

Για τα επόμενα παιχνίδια: «Παίρνουμε τα παιχνίδια ένα προς ένα. Έχουμε μπροστά μας μια διπλή μονομαχία με την Δυναμό Μινσκ. Σίγουρα αποφύγαμε μεγαθήρια, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι δύσκολος αντίπαλος. Το ότι τα τελευταία 3 χρόνια έχει 2 συμμετοχές σε ομίλους λέει πολλά. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε την ομάδα μας. Έχουμε ένα μειονέκτημα το γεγονός πως δεν είμαστε σε απόλυτο βαθμό ετοιμότητας. Παίζουμε την Πέμπτη και θα επιδιώξουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για τους παίκτες που έμειναν εκτός: «Ο Μουρίγιο εξέτισε την τιμωρία. Ο Κάσες, ο Ακοράν, ο Εγγλέζου είναι σε καλύτερη κατάσταση και εναπόκειται πλέον να δούμε αν είναι έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι».

Για τον προγραμματισμό: «Ο τεχνικός διευθυντής δεν σταματά να βλέπει το μεταγραφικό παζάρι. Ο Ρόκα κρίνει με βάση την εικόνα και τις ανάγκες και αποφασίζει ανάλογα. Δεν στερούμαστε ούτε λύσεων, ούτε ποιότητας. Πέραν αυτού θα ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Μισνκ. Την Κυριακή θα έχουμε φιλικό με τον Εθνικό Άχνας και βλέπουμε το παιχνίδι της Πέμπτης».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση