ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Να διεκδικήσουμε την πρόκριση»

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ δήλωσε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του και πλέον βλέπει πως θα περάσει από την Δυναμό Μινσκ.

Αναλυτικά:

Πως αισθάνεται για την πρόκριση:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ο αντίπαλος ήταν πολύ δύσκολος και δυνατός αντίπαλος, θα κερδίσουν το πρωτάθλημα στην χώρα τους, έχουν παίκτες ψηλής ποιότητας όπως τον Μαγκουάιαρ. Δεν βρεθήκαμε και στην καλύτερη μας μέρα σήμερα αλλά στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα έπαιξε εκπληκτικά, κάναμε καλή προσπάθεια ιδιαίτερα στην άμυνα δεν έφτιαξαν πολλές ευκαιρίες και είμαι πολύ ικανοποιημένος».

Για τον επόμενο αντίπαλο:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό το στάδιο της σεζόν, είμαστε στην αρχή, κάτι σαν περίοδος προετοιμασίας, είναι θετικό ότι επιστρέφει ο Μουρίγιο, θα έχουν μια εβδομάδα και κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές. Ζητώ από τώρα από τον κόσμο να έχουμε την ίδια ατμόσφαιρα σε μια εβδομάδα απέναντι στην Δυνάμο. Στον γ' γύρο έχουμε μια καλή ευκαιρία να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο και να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Για το ότι Χέφελ και Τομάς δεν βοήθησαν επιθετικά:

«Πριν το παιχνίδι, προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο για το παιχνίδι, ήταν παρόμοιο το πλάνο με το πρώτο παιχνίδι στο Κορκ. Είναι αλήθεια ότι δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες και χάσαμε και κάποιες μπαλιές αλλά ελέγχαμε τον αγώνα. Δεν ήταν η καλύτερή μας εμφάνιση σε αυτό το κομμάτι αλλά γενικά πρέπει να δεις την συνολική κατάσταση και υπήρχε ισορροπία».

Για τον Ακοράν:

«Ελπίζω να είναι έτοιμος ο Ακοράν, δεν είναι σίγουρο, τις τελευταίες μέρες προπονείται κανονικά έχουμε άλλη μια εβδομάδα και ελπίζουμε να τον έχουμε στη διάθεσή μας».

Για μεταγραφές:

«Δεν σκέφτομαι για μεταγραφές τώρα, έχω ένα εξαιρετικό ρόστερ, αύριο έχουμε προπόνηση και φυσιοθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν. Όλοι δουλεύουν σκληρά, σημασία έχει στις επόμενες προπονήσεις να προετοιμάσουμε τους 2-3 που πρέπει να ετοιμαστούν».

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnoairportshuttle.com

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση