ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Να φέρουμε τον τίτλο στη Λάρνακα»

Ο εκ των ιδρυτών της ΑΕΚ, Ντίνος Λευκαρίτης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0, με αφορμή τα 24α γενέθλια της ομάδας της Λάρνακας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ στην εκπομπή του Ανδρέα Βιολάρη, «Pressing»:

Για την καθιέρωση της ΑΕΚ στους «μεγάλους» του κυπριακού ποδοσφαίρου:

«Υπάρχει μια ικανοποίηση γιατί είδαμε αυτή την ομάδα να προχωρεί και να κάνει άλματα. Ικανοποιεί όλους όσους οραματίστηκαν αυτήν την προσπάθεια,. Δεν ήταν ένα εύκολο εγχείρημα αλλά θεωρώ ότι μετά από κάποια χρόνια σίγουρα μόνο θετικά θα τα δει κάποιος και όχι αρνητικά. Χαιρόμαστε όλοι που βλέπουμε την ομάδα να μεγαλώνει και να πρωταγωνιστεί, όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στην Ευρώπη».

Για την ενοποίηση των δυο ιστορικών ομάδων της Λάρνακας:

«Όλοι μας είχαμε κάποιες επιφυλάξεις. Είχαν γίνει αρκετές προσπάθειες και στο παρελθόν. Η ιδέα δεν ήταν καινούρια το 1994. Αρκετά άτομα είχαν προσπαθήσει να πετύχουν την ένωση των δυο σωματείων. Μετά από συλλογική προσπάθεια καταφέραμε να ενώσουμε τα δυο μεγάλα σωματεία της πόλης. Υπήρχαν μεμψιμοιρίες για το πόσο είναι το πράσινο και πόσο είναι το κίτρινο στις εμφανίσεις. Σήμερα βλέπουμε μια ομάδα να πρωταγωνιστεί και σίγουρα είναι η συνέχιση αυτών των δυο ιστορικών σωματείων».

Για τον αν μπορεί η ΑΕΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα:

«Χρειάζεται υπομονή ο πρωταθλητισμός. Πέρσι νομίζω ήμασταν άτυχοι γιατί είχαμε αρκετούς τραυματισμούς. Αν η ομάδα είναι υγιής και έχει το βάθος που χρειάζεται πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα φέρουμε κάποιο τίτλο στη Λάρνακα».

Το μήνυμα του κ. Λευκαρίτη προς τον κόσμο της ΑΕΚ:

«Πρέπει ο κόσμος να συμπαρασταθεί σε αυτή τη διοίκηση, σε αυτή την τεχνική ηγεσία και σε αυτούς τους παίκτες γιατί το αξίζουν. Ο προπονητής θα είναι πιο έμπειρος τη φετινή χρονιά. Είναι κρίμα μετά από τόση προσπάθεια να μην πανηγυρίσει ένα τίτλο επί προεδρίας του ο Άντρος Καραπατάκης. Για αυτό ο κόσμος πρέπει να έρθει κοντά, να ζητωκραυγάσει για αυτήν την ομάδα την οποία είμαι σίγουρος ότι την αγαπά. »

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση