ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κτίζει παράδοση και μομέντουμ

Κυριάκος Τοφή

Ο πρώτος Ευρωπαϊκός αγώνας της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο, συνοδεύτηκε από την πεντάρα επί της Λίνκολν και έτσι οι Λαρνακείς πραγματοποίησαν ιδανικό ντεμπούτο. Την ερχόμενη Πέμπτη το οδοιπορικό των κιτρινοπράσινων εκτός συνόρων συνεχίζεται με το δεύτερο παιχνίδι απέναντι στην Κορκ Σίτι, με την Κυπριακή ομάδα να έχει βεβαίως το πάνω χέρι μετά την εκτός έδρας νίκη στην Ιρλανδία.

Η ΑΕΚ έχει όλες τι προϋποθέσεις να καταστήσει το γήπεδό της μια καυτή έδρα για περισσότερους από έναν λόγους και οπωσδήποτε ο διπλασιασμός των επιτυχιών θα βοηθήσει στο κτίσιμο μομέντουμ αλλά και ψυχολογίας. Άλλωστε κοιτώντας και λίγο πιο μακριά και συγκεκριμένα στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, αν όλα βεβαίως πάνε κατ' ευχήν, η έδρα θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο για την παρουσία της ομάδας της Λάρνακας στα playoffs της διοργάνωσης.

Σαφέστατα η παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ είναι αυτή που μπορεί και πρέπει να κάνει τη διαφορά τόσο το βράδυ της Πέμπτης, όσο και στην παραπέρα πορεία των κιτρινοπράσινων στο Γιουρόπα Λιγκ. Η ανταπόκριση στον πρώτο επίσημο αγώνα απέναντι στην Λίνκολν κρίθηκε ικανοποιητική, ωστόσο σαφέστατα ακόμα περισσότερος κόσμος μπορεί και οφείλει να αγκαλιάσει τον Ιμανόλ Ιδιακέθ και τους ποδοσφαιριστές του.

Άλλωστε οι προϋποθέσεις ακόμα και για παρουσία της ΑΕΚ στους ομίλους της διοργάνωσης για δεύτερη φορά σαφώς και υπάρχουν, όπως βεβαίως να γραφούν όλοι οι συμμετέχοντες, ποδοσφαιριστές και κόσμος, στις σελίδες της ιστορίας.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Τιμή και αναγνώριση

ΑΕΚ: Τιμή και αναγνώριση

Η διάκριση για τον Ιμανόλ Ιδιακέθ αποτελεί μια επιβράβευση της αγωνιστικής ανάκαμψης των κιτρινοπράσινων
Κυριάκος Τοφή
 |  ΑΕΚ
ΑΕΚ: Ευκαιρία απεξάρτησης

ΑΕΚ: Ευκαιρία απεξάρτησης

Ο βατός αντίπαλος δίνει δικαίωμα σε παίκτες πλην του Τολεμές να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα
Κυριάκος Τοφή
 |  ΑΕΚ