ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Διέγραψε τον Κρίστιανσεν

Η ανέλιξη της ΑΕΚ στην ελίτ του Κυπριακού ποδοσφαίρου, έγινε υπό την καθοδήγηση του Τόμας Κρίστιανσεν για μια διετία και αυτό είναι γεγονός όσο κι αν ο τρόπος φυγής του τελευταίου πλήγωσε άπαντες στο στρατόπεδο των «κιτρινοπράσινων». Από εκεί και πέρα όμως ο άνθρωπος που κλήθηκε να πάρει την σκυτάλη, παρά την αδυναμία της ΑΕΚ να πραγματοποιήσει ένα δυνατό photo finish την περσινή χρονιά, τα πάει περίφημα σε σημείο που έχει καταστήσει τον Δανό τεχνικό ως μια ευχάριστη ανάμνηση.

Η ευελιξία που δείχνει ο Ιμανόλ Ιδιακέθ κατά τη διάρκεια των αγώνων, το συνεχές ροτέισον εκεί και όπου υπάρχουν οι διαθέσιμες λύσεις αλλά και τα αποτελέσματα, μαρτυρούν την εξαιρετική δουλειά του Ισπανού ο οποίος πλέον έχει πείσει και τους πιο απαιτητικούς φίλους της ομάδας. Αν και το μέτρο σύγκρισης δεν είναι δίκαιο για πολλούς και διάφορους λόγους, εκεί όπου ο τωρινός προπονητής της ΑΕΚ έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον προκάτοχό του, είναι στις επιδόσεις εκτός συνόρων.

Βέβαια η ΑΕΚ του Τόμας Κρίστιανσεν είχε την ατυχία να κληρωθεί με την Μπορντό Γαλλίας, ωστόσο ένα μέγεθος όπως η Ρωσική Σπάρτακ Μόσχας αλλά και η Τσεχική Σλόβαν Λίμπερετς, δεν είναι αμελητέα. Μάλιστα η κλήρωση φαίνεται να χαμογελά κατ' εξακολούθηση στους Λαρνακείς τη φετινή χρονιά, μιας και ο ένας βατός αντίπαλος διαδέχεται τον άλλο και με την πορεία τουλάχιστον προς τον τέταρτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, να φαντάζει σαφώς πιο ομαλής από πέρσι.

Βέβαια αυτό που έχει αναφερθεί κατ' επανάληψη είναι ότι τα προγνωστικά επιβεβαιώνονται εντός αγωνιστικού χώρου, εκεί όπου ο Ιμανόλ Ιδιακέθ έχει σαφέστατα περισσότερες ποιοτικές και ποσοτικές επιλογες σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση