ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δρόμος με… ροδοπέταλα

Κι αν η Κορκ Σίτι ήταν η ομάδα με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο γκρουπ των ανίσχυρων στην κλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ, το ζευγάρι μεταξύ Ραποτνίσκι και Διναμό Μινσκ ήταν αυτό με τη μικρότερη βαθμολογία στο γκρουπ των ισχυρών της αντίστοιχης του τρίτου προκριματικού γύρου. Με άλλα λόγια η ΑΕΚ έχει κάθε λόγο να χαμογελά για το τι προέκυψε σήμερα το μεσημέρι στην Νιόν, μιας και αν πράξει το καθήκον της, το μονοπάτι για τον τέταρτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης είναι κάθε άλλο παρά δύσβατο.

Το γκολ του Τρουγιόλς μέσα στην Ιρλανδία, δίνει στους Λαρνακείς προβάδισμα πρόκρισης στις διπλές αναμετρήσεις με την Κορκ, ωστόσο μπορεί να χαρακτηριστεί και ύπουλο αποτέλεσμα. Κι αυτό διότι με ένα γκολ του αντίπαλου στην Αρένα σε μια περίπου εβδομάδα, τα δεδομένα θα αλλάξουν άρδην και βεβαίως θα διαμορφωθούν εις βάρος της Κυπριακής ομάδας. Ωστόσο τη δεδομένη στιγμή  η σεναριολογία δεν βρίσκεται στο μυαλό του Ιμανόλ Ιδιακέθ, ο οποίος αντιλαμβάνεται ότι η παρουσία της ΑΕΚ στα πλέιοφ του Γιουρόπα Λιγκ για δεύτερη σερί χρονιά, εξαρτάται από τα πόδια των ποδοσφαιριστών του και μόνο.

Ακόμα λοιπόν και την περσινή περίοδο που οι κιτρινοπράσινοι έφτασαν στην πηγή, αλλά δεν ήπιαν νερό, δεν είχαν τόσο βατό πρόγραμμα μιας και το εμπόδιο της μετέπειτα πρωταθλήτριας Ρωσίας, Σπαρτάκ, ήταν αυτό που ξεπεράστηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο. Εύκολα λοιπόν κατανοεί κανείς ότι η έννοια του φαβορί είναι κάτι που επιβεβαιώνεται μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, αρχής γενομένης από τον επαναληπτικό με την Κορκ Σίτι την ερχόμενη Πέμπτη.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Take my money!

ΑΕΚ: Take my money!

Ποιο βάθος; Ο Τόνγκια μετατράπηκε σε παίκτη της διαφοράς!
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΕΚ
X