ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ροτέισον με το καλημέρα

Κυριάκος Τοφή

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, τέσσερις ήταν οι ποδοσφαιριστές που πήραν χθες για πρώτη φορά φανέλα βασικού στη φετινή περίοδο για την ΑΕΚ, με τον Ιμανόλ Ιδιακέθ να επιδίδεται νωρίς σε ροτέισον. Τρουγιόλς, Μπόλιεβιτς, Μαλόκου και Μυτίδης αντικατέστησαν τους Λαρένα, Τέτε, Τρισκόφσκι και Τολεμές σε σχέση με την εντεκάδα που παρατάχθηκε πριν από μια εβδομάδα στην «Αρένα» με εμφανές το ανακάτεμα της τράπουλας στη γραμμή κρούσης.

Εκ του αποτελέσματος και λαμβάνοντας υπόψη ιδιαίτερα την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, το συμπέρασμα ήταν ότι οι μαζεμένες αλλαγές δεν ήταν ευεργετικές και αυτό βεβαίως είναι λογικό. Σε μια περίοδο που η ομοιογένεια κτίζεται, ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε για τους δικούς του λόγους να αφήσει εκτός ή να προφυλάξει βασικά στελέχη, με αποτέλεσμα η δεύτερη νίκη επί της Λίνκολν να μην έρθει.

Το θετικό βέβαια είναι το γεγονός ότι η φετινή ΑΕΚ έχει πλειάδα επιλογών, αν μάλιστα κάποιος συνυπολογίσει ότι οι Μουρίγιο, Ακοράν, Κάσες και Πάνκοβ, δεν έχουν βρεθεί ακομή καν σε αποστολή αγώνα. Σε συνάρτηση με την ευρεία νίκη της Κορκ Σίτι μέσα στην Ιρλανδία επί της Λεβάντια Ταλίν, αναμφίβολα ένα είδους καμπανάκι έχει ηχήσει για τον Ιμανόλ Ιδιακέθ και τους ποδοσφαιριστές του, μιας και περιθώρια υποτίμησης δεν υπάρχουν.

Ιδιαίτερα από τη στιγμή που σε μια εβδομάδα οι Λαρνακείς θα αντιμετωπίσουν μιαν ομάδα με σαφώς μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας και μια ομάδα που αναμένεται να επιστρατεύσει τη δύναμη απέναντι στην τεχνική των κιτρινοπράσινων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X