ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σκέψεις για δεξί άκρο

Με τον Χουάνμα Ορτίθ ουσιαστικά εκτός ομάδας και τον Κάρλες Σορία να ντεμπουτάρει απέναντι στην Λίνκολν, το δεξί άκρο της άμυνας της ΑΕΚ στελεχώνεται ουσιαστικά μόνο από τον τελευταίο. Ο βασικός δεξιός οπισθοφύλακας την τελευταίας διετίας έχει τεθεί εκτός πλάνων έστω και δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση και αυτό φαίνεται κυρίως από τον αποκλεισμό του από τον κατάλογο για τις διπλές αναμετρήσεις με την ομάδα από το Γιβραλτάρ.

Ο ενθουσιασμός και η εκρηκτικότητα του νεαποκτηθέντα Σορία ξεχώρισαν στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, ωστόσο δεν κρίνεται ορθολογική να στηριχθεί ολόκληρη η χρονιά στα πόδια του. Ο 22χρονος Ισπανός σαφώς και αποτελεί μια μονάδα που διψά για αγωνιστικά λεπτά και έναν σημαντικό ρόλο στη φετινή πορεία των κιτρινοπράσινων, ωστόσο υπάρχει σοβαρή αμφιβολία αν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων σε βάθος χρόνου.

Με τα πιο πάνω δεδομένα, κάθε άλλο παρά τυχαίο μπορεί να θεωρηθεί το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ομάδας της Λάρνακας για τον Γιώργο Γκαλίτσιο. Ο έμπειρος δεξιός οπισθοφύλακας με πέρασμα και από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, μπορεί να προσφέρει σε μια θέση που η ΑΕΚ αναζητεί πρωτοκλασάτη λύση.

Ακόμα και αν ο Ιμανόλ Ιδιακέθ επιλέξει να πορευτεί με σχηματισμό 3-5-2, θεωρείται απίθανό να τοποθετηθεί στο δεξί άκρο ο Ακοράν Ρέγιες, μιας και τα προσόντα του δεύτερου περσινού σκόρερ των κιτρινοπράσινων, είναι πολύ περισσότερο επιθετικά παρά αμυντικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση