ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αλλαγές στην άμυνα

Μπορεί το πρώτο μηδέν παθητικό απέναντι στην Λίνκολν να αποτελεί γεγονός ωστόσο ο Ιμανόλ Ιδιακέθ κατά τη συνέντευξη τύπου του αγώνα που έγινε στην «Αρένα», έκανε αναφορά ότι η αντιμετώπιση των στημένων φάσεων, χρίζει βελτίωσης. Πέραν βέβαια του σχολίου του ίδιου του προπονητή της ΑΕΚ, ήταν φανερό σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις ότι η ομάδα του Γιβραλτάρ θα μπορούσε εύκολα να φτάσει στο γκολ, ακόμα και με το σκορ στο 0-0.

Ιδιαίτερα η φάση του 9ου λεπτού και το ανεπλανάληπτο χαμένο τετ-α-τετ, θα μπορούσε να αλλάξει το ρου της ιστορίας και να προσθέσει άγχος στους κιτρινοπράσινους, σε έναν αγώνα που το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν να επιβεβαιώσουν την ετικέτα του φαβορί. Βέβαια με μόλις έναν ποδοσφαιριστή από την αμυντική τετράδα να αγωνίζεται στη φυσική του θέση και να είναι μέλος της ομάδας και την περσινή χρονιά, σαφώς και υπάρχουν ελαφρυντικά.

Με τον Κάρλες Σορία να ντεμπουτάρει στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Έκτορ Χέφελ να τοποθετείται στο αντίθετο ως λύση ανάγκης και τον Μάριο Αντωνιάδη να παίρνει και αυτός θέση στο αρχικό σχήμα δίπλα στον Καταλά, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν υπήρχε η απαραίτητη χημεία. Η επιστροφή του Ντάνιελ Μόισοφ από τραυματισμό, κατά κύριο λόγο, αναμένεται να επιτρέψει στον Ιμανόλ Ιδιακέθ να ανακατέψει την τράπουλα.

Εάν και εφόσον ο Σκοπιανός είναι διαθέσιμος τότε αναμένεται να αποτελέσει τον παρτενέρ του αρχηγού της ΑΕΚ στο κέντρο της άμυνας, με τον Αντωνιάδη να μετατοπίζεται στο αριστερό άκρο.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση