ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παίζει και… βλέπουμε

Την δική της ιδιαιτερότητα έχει η περίπτωση του Νέστορα Μυτίδη, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο ποδοσφαιριστής είναι δανεικός στην ΑΕΚ μέχρι την 30η Ιουνίου, επομένως μπορεί να αγωνιστεί νομότυπα στον πρώτο αγώνα απέναντι στην Λίνκολν. Ο Κύπριος επιθετικός ο οποίος σκόραρε μια φορά στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας των κιτρινοπράσινων στην Πολωνία και την επιβλητική νίκη με 5-1, σαφώς και διεκδικεί ακόμα και θέση βασικού σε μια ακριβώς εβδομάδα, όταν οι Λαρνακείς θα υποδεχθούν την ομάδα του Γιβραλτάρ.

Ωστόσο με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, ο Μυτίδης μπορεί να αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι του πρώτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά όχι στο δεύτερο μιας και τότε θα έχει εκπνεύσει η συμφωνία με την Ρόντα. Παρόλο που μεταξύ ΑΕΚ και ποδοσφαιριστή έχουν συμφωνηθεί τα πάντα όσον αφορά επικείμενη συνεργασία, ο πρώτος και τελευταίος λόγος ανήκει στην Ολλανδική ομάδα.

Από τη μια η φυγή του Τον Κάανεν έχει δημιουργήσει ένα κλίμα, όχι ιδιαίτερα φιλόξενο, για τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο από την άλλη η Ρόντα δύναται να διεκδικήσει ότι περισσότερο μπορεί από αυτήν την περίπτωση. Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ σαφώς και υπάρχει αισιοδοξία για τον οριστικό επαναπατρισμό του Κύπριου διεθνή, ο οποίος αναμένεται να συνθέσει μια άκρως αξιόμαχη ομάδα με τους Φλοριάν Τολεμές και Ονησίφορο Ρουσία, οι οποίοι θα παλέψουν για τη θέση του βασικού επιθετικού περιοχής.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση