ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κρατά τους πάντες αλλά...

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Η ΑΕΚ, ή αν προτιμάτε ο Τσάβι Ρόκα, πήρες τις αποφάσεις της για το έμψυχο δυναμικό το οποίο ολοκλήρωσε τη σεζόν και είναι ολοφάνερο πως έμειναν ικανοποιημένοι από τη συντριπτική πλειοψηφία των παικτών που έκλεισαν τη σεζόν.

Το Γενάρη έφεραν τέσσερις παίκτες, Μαλόκου, Χέφελ, Φλοριάν και Μυτίδη, με τους τρεις ήδη επισήμως να συνεχίζουν ενώ αναμένεται να μείνει και ο Νέστωρας.

Από εκεί και πέρα, έληγαν τα συμβόλαια με πέντε ποδοσφαιριστές, Λαμπάν, Καταλά, Τομάς, Λαρένα και Χουάν Πάμπλο, οι οποίοι επίσης ήδη και επισήμως έβαλαν υπογραφές σε νέα συμβόλαια συνεργασίας. 

Μοναδικός παίκτης μέχρι τώρα που ξέρουμε πως δε συνεχίζει είναι ο Ηλίας Χαραλάμπους, ενώ συμβόλαιο έχουν οι Γαρίδο, Μπόλιεβιτς, Τρισκόφσκι, Μουρίγιο, Ορτίθ, Τέτε, Ακοράν, Τρουγιόλς, Μόϊσοφ.  Υπάρχει ακόμα και ο Ρούβεν Μίνιο που είχε σβηστεί από το ρόστερ όταν τραυματίστηκε και ήρθε ο Χουάν Πάμπλο.

Τα δεδομένα πλέον είναι ξεκάθαρα. Χέφελ, Κάρλς Σόρια και Μαλόκου είναι παίκτες καταλόγου Β’ και οι 15 θέσεις ξένων/κοινοτικών είναι καπαρωμένες. Ο Μίνιο είναι 16ος. Ο Ρουσιάς που αποκτήθηκε και ο Εγγλέζου που επιστρέφει ως Κύπριοι δεν δημιουργούν θέμα καταλόγων.

Να θυμίσουμε μια λεπτομέρεια όμως: Η ΑΕΚ μπορεί να αποκτήσει ποδοσφαιριστές μη γηγενείς καταλόγου Α’ χωρίς να διώξει κάποιον άλλο αυτή τη στιγμή. Αυτό γιατί στην Ευρώπη δικαιούται 17 μη γηγενείς και μπορούν οι Ρόκα/Ιδιακέθ να αφήσουν τις ποδοσφαιρικές αποφάσεις για το ποιος θα φύγει για αργότερα.

Οι επόμενες μέρες, αφού ξεκινά και η προετοιμασία, θα μας δείξουν τι τελικώς θα αποφασιστεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δημήτρης Χριστοφόρου

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X