ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μαλόκου από την εξωτερική

Υποψηφιότητα για βασικός θέτει ο Αλβανοκροάτης μετά και το απρόοπτο με Τρισκόφσκι

Με τον Ιβάν Τρισκόφσκι να συνεχίζει να απέχει από τις προπονήσεις και ουσιαστικά να τίθεται νοκ άουτ πριν καν επιστρέψει μετά την τιμωρία του από τον αθλητικό δικαστή, ο Ιμανόλ Ιδιακέθ ψάχνει ήδη για σχέδιο βήτα. Ο Σκοπιανός επιθετικός έρχεται να προστεθεί στις απουσίες των Τέτε και Ακοράν οι οποίοι παρατηρήθηκαν στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής απέναντι στην ΑΕΛ λόγω τιμωρίας. Με άλλα λόγια, τα φτερά της κιτρινοπράσινης επίθεσης μοιάζουν... μαδημένα, με τους Χαραλαμπίδη και Μαλόκου να προβάλλουν ως τα φαβορί για τα καλύψουν τα κενά.

Κι αν για τον πολύπειρο Κύπριο διεθνή η επιστροφή στην εντεκάδα ήταν δεδομένη πριν προκύψουν τα δυσάρεστα με Τρισκόφσκι, για τον Μαλόκου θα είναι μια ευκαιρία που αγνοείται από τις 29 Ιανουαρίου και την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΖ. Τότε ο Αλβανοκροάτης ακραίος επιθετικός είχε αποσυρθεί στην ανάπαυλα και έκτοτε δεν ξαναβρέθηκε στο αρχικό σχήμα, μετρώντας δέκα συμμετοχές ως αλλαγή σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ερχόμενος τον Ιανουάριο στην Κύπρο, ο Μαλόκου είχε πάρει νωρίς φανέλα βασικού δείχνοντας δημιουργικές ικανότητες και μοιράζοντας ασσίστ στους αγώνες με Καρμιώτισσα και Άρη. Στην πορεία, λίγο το ανέβασμα του Τέτε και λίγο η μεταβολή στον αγωνιστικό σχηματισμό, τον κράτησε στο περιθώριο με μια νέα ευκαιρία να ξεπροβάλλει κατά πάσα πιθανότητα το Σάββατο.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση