ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ξανάεφτασε στην πηγή

Για τρίτη σερί χρονιά το σκηνικό επαναλήφθηκε με την ΑΕΚ να διεκδικεί μέχρι τέλους το πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο στον εκτός έδρας αγώνα των Playoffs, να μην παίρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι Λαρνακείς δεν έχασαν, αλλά ούτε και κέρδισαν στον κρίσιμο αγώνα με τους επίδοξους πρωταθλητές, με αποτέλεσμα να χρειάζονται ένα μικρό ποδοσφαιρικό θαύμα για να κάνουν κατάληψη στην κορυφή.

Στο πρώτο ημίχρονο το πλάνο λειτούργησε, η ΑΕΚ μονοπώλησε την κατοχή της μπάλας ωστόσο δεν είχε τον αριθμό εκείνον των τελικών προσπαθειών που να της επέτρεπαν να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη εστία.

Το ταμείο γράφει ένα βαθμό αλλά ταυτόχρονα μείωση των πιθανοτήτων για κατάληψη της πρωτιάς, μιας και ο έμπειρος αντίπαλος χρειάζεται τρεις βαθμούς σε δύο αγώνες, έχοντας τη μπάλα στα πόδια του.

Για τρίτο συνεχόμενη χρονιά λοιπόν η ομάδα της Λάρνακας φτάνει στην πηγή αλλά δεν πίνει νερό, με κάθε άστοχη προσπάθεια να δημιουργεί περισσότερο... πόνο από την προηγούμενη. Ακόμα βέβαια και σε περίπτωση διπλού η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να είναι κυρία του εαυτού της, ωστόσο από την άλλη πλευρά μια τιμητική εμφάνιση δεν συνεπάγεται με κάτι χειροπιαστό.

Μάλιστα όλα δείχνουν ότι οι κιτρινοπράσινοι θα χάσουν τον τίτλο από μιαν ομάδα που δεν τους κέρδισε σε τέσσερις απόπειρες.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση