ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έμφαση στον άξονα

Τη μάχη της μεσαίας γραμμής θα επιδιώξει να κερδίσει ο Ιμανόλ Ιδιακέθ, ώστε η ΑΕΚ να βάλει τις βάσεις για το πρώτο φετινό τρίποντο στην πρωτεύουσα και πρώτο μετά από ένα χρόνο. Ο Ισπανός τεχνικός είδε με ευχαρίστηση τους Λαμπάν και Μπόλιεβιτς να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή παρά τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισαν και τουλάχιστον ένας εξ αυτών θα πάρει φανέλα βασικού. Με δεδομένη στην επιστροφή του Λαρένα από τιμωρία και το αγωνιστικό ανέβασμα του Τομάς, η ΑΕΚ θα παρατάξει μια μεσαία γραμμή με ότι καλύτερο διαθέτει στο ρόστερ της.

Από εκεί και πέρα ο Αντώνης Γιωργαλλίδης αναμένεται να πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια με τους Μόισοφ και Καταλά σε ρόλο κεντρικών αμυντικών. Χαραλάμπους και Γκαρίδο συναγονίζονται για μια θέση στο αριστερό άκρο, ενώ στο αντίθετο εξασφαλισμένη θέση έχει ο Ορτίθ. Ο Τολεμές θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος, παίρνοντας βοήθειες από τους Τέτε και Ακοράν.

Ο χαρακτηρισμός του εν λόγω αγώνα ως «τελικός» δεν θα είναι υπερβολή μιας και αυτή θα είναι η ταυτότητα κάθε αναμέτρησης μέχρι και το τέλος του φετινού μαραθωνίου.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση