ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όπως ένα χρόνο πριν

Οι φετινές επιδόσεις της ΑΕΚ στη Λευκωσία σαφώς και δεν είναι οι καλύτερες δυνατές καθώς μετά από τρεις αγώνες με ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και Δόξα, η ομάδα της Λάρνακας συγκέντρωσε μόλις δύο βαθμούς. Μάλιστα η τελευταία επιτυχία των «κιτρινοπράσινων» στην πρωτεύουσα χρονολογείται ένα περίπου χρόνο πριν, όταν στα πλαίσια της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος, επιβλήθηκαν της Ομόνοιας με 0-1.

Το παιχνίδι της 3ης Απριλίου 2016 κρίθηκε με γκολ του μεγάλου αυριανού απόντα, Ιβάν Τρισκόφσκι, ο οποίος είχε σημαδέψει σωστά στο 27ο λεπτό με αντίπαλο τον Παναγή. Ο Σκοπιανός διεθνής είχε βρεθεί στο αρχικό σχήμα της εν λόγω αναμέτρησης μαζί με τους Ραμίρες, Μουρίγιο, Χαραλάμπους, Ορτίθ, Καταλά, Λαμπάν, Μπόλιεβιτς, Τομάς, Άλβες και Τέτε. Εξ αυτών μόλις δύο έχουν αναχωρήσει για άλλες... πολιτείες, με τη συντριπτική πλειοψηφία να θυμάται τη συνταγή του διπλό στην Λευκωσία.

Η απουσία του Τρισκόφσκι δίνει αυτόματα την σκυτάλη σε κάποιον άλλον εκτελεστή προκειμένου η ΑΕΚ να επιστρέψει στη Λάρνακα με το τρίποντο στις αποσκευές της, ώστε να εκμεταλλευτεί παράλληλα τυχόν απώλειες που θα προκύψουν στους αγώνες των ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα, οι οποίοι προπορεύονται. Την προηγούμενη αγωνιστική ο άσος στο μανίκι ονομαζόταν Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει ακόμα και φανέλα βασικού στα άκρα της επίθεσης έναντι κάποιου εκ των Τέτε ή Ακοράν.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X