ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Είναι διπλός ο στόχος»

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο επί του Τύπου εκπρόσωπος της ΑΕΚ Λάρνακας Κυριάκος Δημητρίου μιλώντας σήμερα στον ΣΠΟΡ FM 95, είπε αρκετά ενδιαφέροντα:

 Ματς με ΑΕΛ : «Πέραν από τη ανάγκη επαφής με την κορυφή, αντιμετωπίζουμε και μια ομάδα που μας καταδιώκει. Διπλός ο στόχος. Αν κερδίσουμε, αφήνουμε αρκετά πίσω την ΑΕΛ. Είναι δύσκολο ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Πρέπει να δείξουμε ότι το θέλουμε και να είμαστε συνεχώς συγκεντρωμένοι. Εχουμε αποφασιστικότητα έχουμε καλή ψυχολογία και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε».

Λαμπάν: «Έχει περάσει από εξετάσεις. Περιμένουμε την προπόνηση για να δούμε αν θα είναι μέσα. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Τρισκόφσκι ».

Κόσμος: «Όποτε πάμε στη Λεμεσό, πάμε για ματς κεκλεισμένων των θυρών, εκτός από το ματς με τον Άρη. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάλεσμα στον κόσμο. Είναι αποκρουστική η εικόνα με άδεια γήπεδα. Δεν έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα στη Λεμεσό. Την ΑΕΛ κερδίσαμε φέτος με 2-1 με ανατροπή με γκολ των Ακοράν και Τέτε, ενώ ισοφαριστήκαμε στη Λεμεσό στο τελευταίο λεπτό με τον Αρουαμπαρένα. Πιστεύουμε όμως ότι σε αυτήν την αναμέτρηση θα πάρουμε τη νίκη ».

Χαμηλοί τόνοι: «Ποτέ μετά από κάποιο αρνητικό αποτέλεσμα δεν κατηγορήσαμε άλλον εκτός από μας. Θεωρούμε πρέπον να μην ανεβάζουμε τους τόνους. Είδατε και την ανακοίνωση μας ».

Τηλεοπτικά: Είμαστε η πρώτη ομάδα που διαχρονικά προχώρησε σε συμφωνία με τη Cytavision. Το θέμα χειρίζεται ο πρόεδρος, που κάνει ότι είναι αναγκαίο για το καλώς νοούμενο συμφέρον του σωματείου. Όταν έλθει το πλήρωμα του χρόνου θα κάνουμε ανακοίνωση».

Ανανεώσεις :«Επίσημα δεν υπάρχει κάτι με Λαρένα. Το ανακοίνωσε ο ίδιος. Μετά τη λήξη θα του πρωταθλήματος θα ανακοινώσουμε ανανεώσεις αλλά και άλλα θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό. Όπως κάναμε πέρυσι ».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση