ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Νίκη με ΑΠΟΕΛ»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι». Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κρίσιμο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου:

«Είναι η δύσκολη η κατάσταση μετά τις δυο πρώτες στροφές στα πλέι οφ. Έχουμε ένα παιχνίδι το Σάββατο και έχουμε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να παρουσιαστούμε όπως πρέπει, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να μειώσουμε τη διαφορά από την κορυφή.

Δεν είναι τόσο εύκολη η κατάσταση αλλά από την άλλη όσο υπάρχει η παραμικρή ελπίδα είσαι αναγκασμένος να την κερδίσεις. Εφόσον πετύχεις τον στόχο σου, μπορείς να μπεις και πάλι στο κόλπο. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να πάρουμε τη νίκη και να προχωρήσουμε. »

Για το  αν λειτούργησε ευεργετικά η διακοπή:

«Σε αυτό το διάστημα, εκτός από σημαντικές ανάσες, προσφερόταν να αποκρυπτογραφήσουμε τι ακριβώς πήγε λάθος σε αυτά τα δυο παιχνίδια των πλέι οφ και να προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε».

Για τον προγραμματισμό ενόψει της νέας περιόδου:

«Το κάθε πράγμα στον καιρό του. Έχουμε ένα τεχνικό διευθυντή ο οποίος δεν σταματά ποτέ τις διεργασίες για τον προγραμματισμό. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις. Η προσοχή μας είναι στραμμένη αποκλειστικά στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Όταν κρίνουμε ότι η είναι η κατάλληλη στιγμή θα προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις. »

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση