ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπαλιά που θύμισε… Ινιέστα

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Ο Χόρχε Λαρένα αποτελεί τον ιθύνων νου της ΑΕΚ στην μεσαία γραμμή. Από τα πόδια του 34χρονου Ισπανού εκδηλώνονται οι πλείστες επιθετικές προσπάθειες της ομάδας της Λάρνακας.

Με την παρουσία του κοσμεί τα κυπριακά γήπεδα. Είναι ένας από τους κορυφαίους μέσους που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα μας. Ο Λαρένα διανύει την 3η του χρονιά στην ΑΕΚ και συνεχίζει να αποτελεί ένα βασικότατο γρανάζι της ομάδας.

Στις διπλές αναμετρήσεις με την Σπαρτάκ ο Ισπάνος «κατάπιε» αμέτρητα χιλιόμετρα και συνέβαλε τα μέγιστα για να επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης. Συνήθως (και αδίκως) όλα τα φώτα της δημοσιότητας και η δόξα πάνε σε αυτόν που πετυχαίνει το κρίσιμο γκολ.

Ο Ισπανός κατάφερε να «τρυπήσει» ολόκληρη την άμυνα της Σπαρτάκ με μια φανταστική μπαλιά ακριβείας 30 μέτρων, στην φάση του 89ου λεπτού. Είδε με την άκρη του ματιού του την κίνηση του Τρισκόφσκι και έστειλε τη μπάλα εκεί που έπρεπε, στο σωστό χρόνο. Λειτούργησε ταχύτατα και ευφυέστατα. Ο Λαρένα έχει μοιράσει αμέτρητες ασίστ όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην ΑΕΚ, όμως η χθεσινή ήταν το κάτι άλλο.

Πάντως για να πω την αλήθεια, η χθεσινή μπαλιά-ασίστ του Λαρένα μου θύμισε τον Ινιέστα, χωρίς να σημαίνει ότι προσπαθώ να εξισώσω την αγωνιστική αξία των δυο ποδοσφαιριστών. Το σίγουρο είναι ότι μιλάμε για δυο ευφυείς μέσους. 

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση