ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Κούφανε» την Ευρώπη!

Βλέποντας τα αποψινά αποτελέσματα στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, αυτό που δεσπόζει πέραν πάσης αμφιβολίας είναι το εμφαντικό διπλό της ΑΕΚ μέσα στη Μόσχα. Η ομάδα της Λάρνακας θα μάθει αύριο ποια ομάδα είναι το τελευταίο της εμπόδιο για πρόκριση στους ομίλους του Europa League για δεύτερη φορά στην ιστορία της και εδώ που έφτασε, τίποτα δε τη φοβίζει.

Διότι όταν παραμένει αήττητη μετά από έξι αγώνες με πέντε νίκες και μια ισοπαλία, ιδιαίτερα απέναντι σε μια ομάδα που πρόσφατα ολοκλήρωσε μεταγραφή 12 εκατομμυρίων ευρώ, τότε το ταβάνι είναι μόνο ο ουρανός. Η αποψινή βραδιά μπορεί να μην έχει την ουσία εκείνης του καλοκαιριού του 2011 και την εντός έδρας νίκη επί της Ρόζεμποργκ ωστόσο αποτελεί τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της ομάδας όσον αφορά το μέγεθος του αντίπαλου.

Η αποψινή βραδιά αποτελεί το επιστέγασμα μιας πορείας δύο ετών που βρίσκει την ΑΕΚ να μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο με αποδείξεις. Ο τερματισμός δύο φορές στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος και η απουσία από τελικό κυπέλλου στο τσακ, δεν είναι τυχαία αλλά αποτέλεσμα ενός προσεγμένου πλάνου που δεν ξεφεύγει στο οικονομικό.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση