ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δεν ήταν μόνο ο Ιβάν

Όταν σκοράρεις ένα γκολ που σε ανεβάζει στην κορυφή της λίστας με τους σκόρερ της ομάδας σου σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια και όταν το γκολ αυτό χαρίζει το σπουδαιότερο διπλό (μέχρι το επόμενο), τότε δικαίως οι προβολείς στρέφονται πάνω σου. Ο Ιβάν Τρισκόφσκι ήταν ο άνθρωπος που εκτέλεσε τους Ρώσους μέσα στη Μόσχα και επέτρεψε στους φίλους της ΑΕΚ να πανηγυρίσουν μια επική πρόκριση που η αλήθεια είναι λίγοι πίστεψαν. Άλλωστε μετά το 1-1 του «Αντώνης Παπαδόπουλος», η ομάδα της Λάρνακας χρειαζόταν είτε νίκη, είτε ισοπαλία με μεγάλο σκορ.

Ωστόσο ο Σκοπιανός δεν πέρασε μόνος στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων μιας και μαζί του πορεύτηκαν τουλάχιστον άλλοι δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Αρχικά ήταν ο τερματοφύλακας Μίνιο που από τα πρώτα κιόλας του παιχνίδια δείχνει ότι μάλλον ο Τόνιο θα είναι μια ευχάριστη ανάμνηση. Ο Ισπανός έδειξε και ψες ότι είναι ένας πιο αθλητικός άσος από τον προκάτοχό του με εξαιρετικά αντανακλαστικά που κράτησαν το μηδέν τουλάχιστον σε τρεις περιπτώσεις.

Από εκεί και πέρα στα πλείστα γκολ κάποιος δημιουργεί προκειμένου άλλος να σκοράρει και σε αυτήν την περίπτωση ο Χόρχε Λαρένα απέδειξε γιατί συγκαταλέγεται στους ποιοτικότερους μέσους του Κυπριακού πρωταθλήματος. Πέραν από την αρχοντική του παρουσία σε όλο το ενενηντάλεπτο, ο Ισπανός μέσος πέρασε εξαιρετικά πάσα στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, την οποίαν ο Τρισκόφσκι μετουσίωσε στο τελικό 0-1.

Πλέον με τη φόρα που έχει πάρει η ομάδα της Λάρνακας, οι όμιλοι του Europa League φαντάζουν πολύ κοντά για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση