ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κρίσιμη εβδομάδα για Κύπρο, Ρουμανία

Η πέμπτη εβδομάδα των προκριματικών των κυπέλλων Ευρώπης ολοκληρώθηκε και  το… αήττητο μπορεί να έσπασε αλλά τα δεδομένα εξακολουθούν να είναι θετικά για τις ομάδες μας.

Τυπικά παραμένουμε στην πρώτη θέση με 3.250 βαθμούς στην κατάταξη έναντι 3.200 του Ισραήλ ενώ ΑΕΚ και ΑΕΛ είναι στη δεύτερη θέση με πέντε νίκες και μια ισοπαλία σε πέντε αγώνες, πίσω μόνο από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ που έκανε το πέντε στα πέντε.

Αυτή τη στιγμή έχουν όλες οι κυπριακές ομάδες ελπίδες πρόκρισης, με την ΑΕΚ να μοιάζει πιο κοντά από όλους αλλά είναι και η μόνη που θα παίξει εκτός έδρας. ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ και Απόλλωνας καλούνται να πάρουν προκρίσεις εντός έδρας.

Η Κύπρος παραμένει στην 21η θέση και η 20η Ρουμανία είδε τρεις ομάδες της να κινδυνεύουν με αποκλεισμό, ενώ η πρωταθλήτρια Βιτόρουλ παίζει με ΑΠΟΕΛ. Η Στεάουα έφερε 2-2 εντός με Πλεζν, η Κραϊόβα ηττήθηκε 1-0 εντός από τη Μίλαν και η Ντιναμό Βουκουρεστίου 1-1 εντός με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Δεν πήρε καλό αποτέλεσμα ούτε η Άστρα Τζιουρτζιού που έφερε 0-0 εντός με την Ολεξαντρίγια.

Η ερχόμενη εβδομάδα μπορεί να φέρει πολλές ανακατατάξεις και αποκλεισμούς στις δυο χώρες.

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση