ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Οι αιτίες που τα γήπεδα αδειάζουν

Πείτε μας τη βασική, κατά τη γνώμη σας, αιτία που τα εισιτήρια στο κυπριακό ποδόσφαιρο όλο και μειώνονται

Το γεγονός είναι ένα και είναι αδιαμφισβήτητο: ο αριθμός των εισιτηρίων που κόβονται στα κυπριακά γήπεδα χρόνο με το χρόνο μειώνεται. Οι λόγοι που αρκετός κόσμος σταμάτησε πια να πηγαίνει ή αραίωσε τις επισκέψεις του για να δει ποδόσφαιρο από κοντά είναι πολλοί.

Η www.24sports.com.cy σας βάζει στην κουβέντα, αφού οι χιλιάδες αναγνώστες μας είναι και οι οπαδοί  των ομάδων και σας αφορά άμεσα. Φτιάξαμε μια δημοσκόπηση με τις αιτίες που θεωρούμε εμείς ως τι πιο σημαντικές για την απομάκρυνση του κόσμου από τα γήπεδα και σας καλούμε να τις κατατάξετε λέγοντάς μας την κατά τη γνώμη σας πιο σημαντική.

Η βία στα γήπεδα, οι φάκελοι, οι ανέσεις που δεν παρέχουν αρκετά γήπεδα σε σχέση με αυτές της… τηλεόρασης και του καναπέ, η πορεία μιας ομάδας είναι μόνο μερικές από τις αιτίες.

Θα βρείτε τη δημοσκόπηση στη κεντρική μας σελίδα, κάτω από τη βαθμολογία, αλλά και στις σελίδες των ομάδων.

*Την Τετάρτη(28/6) η εκπομπή «Pressing» στον ΣΠΟΡ FM 95.0 θα επιχειρήσει να αναλύσει το θέμα και η δική σας γνώμη μέσω της ιστοσελίδας μας, αλλά και των γραπτών μηνυμάτων στο 2950, είναι η πλέον σημαντική.

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Ο Βούρος κρίνει το πλάνο

ΑΠΟΕΛ: Ο Βούρος κρίνει το πλάνο

Ο Πάολο Τραμετσάνι θα περιμένει τελευταία στιγμή για να δει αν θα είναι διαθέσιμος ο Ελλαδίτης αμυντικός ενόψει Απόλλωνα
Βερόνικα Χαραλάμπους
 |  ΑΠΟΕΛ
ΑΕΛ: Η ευκαιρία της

ΑΕΛ: Η ευκαιρία της

Η ομάδα της Λεμεσού σε ενδεχόμενη επιτυχία επί της Ομόνοιας ανεβαίνει στο βαθμολογικό πίνακα
 |  ΑΕΛ
X