ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Όχημα παρέσυρε πεζό στον Εναέριο (vid)

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ των οπαδών του Απόλλωνα και της ΑΕΛ εκτυλίχθηκαν γύρω στις 20:30 το βράδυ στον Εναέριο της Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες οπαδοί του Απόλλωνα ξεκίνησαν πορεία με κατεύθυνση το ξενοδοχείο όπου θα διανυκτερεύσει η αποστολή της ομάδας για τον αυριανό τελικό κυπέλλου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, όχημα το οποίο τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα παρέσυρε οπαδό ο οποίος βρισκόταν στη μέση του δρόμου κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οπαδός τραυματίστηκε, με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής.

Οπαδοί της ΑΕΛ έστησαν καρτέρι στους οπαδούς του Απόλλωνα, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια. Πέτρες, ξύλα, βόμβες μολότωφ και φωτοβολίδες έπεφταν βροχή, ενώ ανεγκέφαλοι έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμάτων και σε φώτα τροχαίας, με αποτέλεσμα να σπεύσει στο σημείο η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της αστυνομικής δύναμης όπου χρειάστηκε να κάνουν χρήση δακρυγόνων για τον τερματισμό των επεισοδίων.

Από τα επεισόδια προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές σε εστιατόρια και καταστήματα της περιοχής, κάλαθοι παραδόθηκαν στις φλόγες, όπως και φανάρια της τροχαίας.

Λόγω των επεισοδίων τμήμα του παραλιακού δρόμου και ο κεντρικός δρόμους του Εναερίου έκλεισε.

Αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποιούν έρευνες, συγκεντρώνουν τεκμήρια και εξετάζουν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει οποιαδήποτε σύλληψη.

 

Πηγή: Καθημερινή Κύπρου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση