ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πάλι δίπλα στα προσφυγικά σωματεία

Σε λιτή τελετή που έγινε τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017, η ΟΠΑΠ Κύπρου παρέδωσε σε εννέα προσφυγικά σωματεία ποδοσφαίρου, έκτακτη χορηγία.

«Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε και σεβόμενοι απόλυτα το ρόλο σας, ανταποκριθήκαμε άμεσα στο κάλεσμα για έκτακτη στήριξή σας», ανέφερε  ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ Δημήτρης Αλετράρης, καλωσορίζοντας τους εκπροσώπους των προσφυγικών σωματείων.

Σχολιάζοντας επίσης αναφορές που γίνονται τελευταία για την λειτουργία της ΟΠΑΠ στην Κύπρο, ο κύριος Αλετράρης τόνισε εμφαντικά ότι « Η ΟΠΑΠ στέκεται με ειλικρίνεια από το 1969 δίπλα στην κυπριακή κοινωνία, γεγονός που καταγράφεται από την ιστορία!».

Τα σωματεία που έγιναν αποδέκτες της χορηγίας της ΟΠΑΠ Κύπρου είναι: Ανόρθωση Αμμοχώστου, Εθνικός Άχνας, Νέα Σαλαμίνα, Δόξα Κατωκοπιάς, ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, Ασίλ Λύσης, Εθνικός Άσσιας, Διγενής Μόρφου και Ηρακλής Γερολάκκου. 

Μιλώντας εκ μέρους των χορηγηθέντων σωματείων, ο Πρόεδρος του Εθνικού Άχνας  Κίκης Φιλίππου, ευχαρίστησε την ΟΠΑΠ Κύπρου για τη διαχρονική στήριξη, τονίζοντας τη σημαντική προσφορά της Εταιρείας στον τόπο, για 48 χρόνια.

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση