ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Μέρος της διαφθοράς ο Κουτσοκούμνης»

O πρώην διεθνής διαιτητής, Μάριος Παναγή μέσω του ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6, εξαπέλυσε νέα επίθεση προς τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, κατηγορώντας τον πως είναι μέρος της διαφθοράς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξεκινώντας χρονικά, στις 17 Δεκεμβρίου του 2014 είχα καταγγείλει κάποια πράγματα στον κ. Κουτσοκούμνη. Ήμουν γενικός γραμματέας στο σύνδεσμό διαιτητών. Ο κύριος Κουτσοκούμνης ήταν υπεύθυνος για πολλά πράγματα. Είχα αριθμούς υποθέσεων από πολιτικά δικαστήρια. Ο κύριος Κουτσοκούμνης είναι μέρος της διαφθοράς και ήρθε να σώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχω σωρεία εγγράφων τα οποία το αποδεικνύουν. Είχε προβεί σε συνεδρία μονάχος του το 2007 ενώ δεν υπήρχε εκτελεστική επιτροπή και πήρε σημαντικές αποφάσεις».

Για το ότι η FIFA τον έχει επιλέξει να σώσει το κυπριακό ποδόσφαιρο:

«Η FIFA εν επικοινώνησε κατ΄ ιδίαν μαζί μου. Γνωρίζει ότι συγγενικό πρόσωπο του κ. Κουτσοκούμνη βρίσκεται στους 93 που εκκρεμεί για το «coriopolis»;. Του είχα παρουσιάσει έγγραφα ότι διαιτητές στήνουν αγώνες στην Κύπρο και μου είπε να μην μιλάω δημόσια και θα τα βρούμε. Στη συνέχεια εγώ δεν ήθελα να επιστρέψω στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Ο ίδιος ο κ. Κουτσοκούμνης από τα λεγόμενα του φαίνεται πως γνώριζε αλλά δεν έπραττε».

Για τα μέτρα για τους φακέλου:

«Αυτά έχουμε συμβεί μετά που ο απεσταλμένος της FIFA ήρθε στη Κύπρο και έβαλε τα δύο πόδια του Κουτσοκούμνη σε μισό παπούτσι. Πρόκειται για τον κύριο Γκαρσία που είναι υπεύθυνος για την διαφθορά».

Για τον χαρακτηρισμό στον κ. Κουτσοκούμνη:

«Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης είναι μέρος της διαφθοράς του κυπριακού ποδοσφαίρου και τον προκαλώ να κινηθεί νομικά εναντίων μου».

Για την απόφαση της FIFA να εμπιστευθεί τον κ. Κουτσκούμνη για την Ελλάδα:

«Μάλλον η FIFA δεν είναι ενημερωμένη στον τρόπο λήψεων των αποφάσεων. Δεν έχει τα e-mail Που έχω εγώ στη κατοχή μου. Έχω εσωτερική συνομιλία της Ομοσπονδίας. Τα κατήγγειλε στις Αρχές αλλά υπήρχε δικαιολογία πως η Κυπριακή Ομοσπονδία είναι ιδιωτική εταιρεία και δεν μπορεί να προχωρήσει με θέματα διαφθοράς».

Για το πώς αντέδρασε όταν έμαθε τον ορισμό του κ. Κουτσοκούμνη από την FIFA:

«Γέλασα. Δεν υπάρχει πιο μεγάλο αστείο. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο παρά να γελάσεις. Ο κύριος Ινφαντίνο που λογικά έχει διορίσει τον κ. Κουτσοκούμνη, γνώριζε πως ο κ. Κούμας έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Εθνικής Ελλάδος και του Κυπέλλου Ελλάδος;».

Για το πώς χαρακτηρίζει τον κ. Κουτσοκούμνη:

«Όσοι γνωρίζουν τον κύριο Κουτσοκούμνης, μιλούν για ένα ευέλικτο άνθρωπο και πανούργο. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρεις μαζί του θα σε βγάλει τρελό».

Για το πώς αντιμετώπισε ο Τύπος τις καταγγελίες του για τον κ. Κουτσοκούμνη:

«Ο Τύπος γνωρίζεται πως αρκετά πράγματα εμφανίζονται, φεύγουν, επανέρχονται. Είναι θέμα τακτικής και δημοσιογραφίας».

Για το βαθμό που θα έβαζε στη διαφθορά στο κυπριακό ποδόσφαιρο:

«Οι στημένοι αγώνες στην Κύπρο δεν είναι πρόβλημα. Η διαφθορά ξεκινάει μέσα από την ΚΟΠ, που ο κύριος Κουτσοκούμνης για να διασφαλίσει τη θέση του, προχώρησε σε αύξηση των ομάδων το 2014 με αποτέλεσμα να έχουμε περισσότερους στημένους αγώνες. Το πρόβλημα είναι η εσωτερική διαφθορά. Ότι έσπειρε στα τόσα χρόνια προεδρία τους, αυτά θερίζει».

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ