ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μαχρέζ για αντί-Σαλάχ;

Τον ιδανικό παίκτη που θα ενισχύσει την ομάδα επιθετικά και θα αναπληρώσει το κενό του Μοχάμεντ Σαλάχ, που πήγε στη Λίβερπουλ, έχει εντοπίσει η Ρόμα, η οποία προσπαθεί να υπογράψει τον Ριγιάντ Μαχρέζ από την Λέστερ.

Ο 26χρονος άσος έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να φύγει από το King Power Stadium. Η Άρσεναλ και η Μπαρτσελόνα έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή και τώρα μπαίνει στο κόλπο της απόκτησής του και η Ρόμα.

Ο προπονητής των «τζιαλορόσι», Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο, δήλωσε για τον παίκτη: «ο Μαχρέζ είναι σίγουρα ένας εξαιρετικός και πολύ ενδιαφέρον παίκτης. Είναι μάλλον ένας από τους στόχους της Ρόμα. Ένα αριστεροπόδαρος που μπορεί να παίξει στη δεξιά πλευρά θα ήταν τέλειο για την ομάδα».

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ πάντως έκανε μία πολύ μέτρια σεζόν πετυχαίνοντας μόλις έξι γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ. Τη σεζόν 2015-16 πάντως σημείωσε 17 τέρματα, μία χρονιά όπου οι «Αλεπούδες» έκαναν το θαύμα και κατέκτησαν το πρωτάθλημα Αγγλίας.

Ο Αλγερινός βρίσκεται στη Λέστερ από το 2014 και σε 122 συμμετοχές μετράει 30 γκολ. Μένει να φανεί αν το έντονο ενδιαφέρον της Ρόμα θα καταλήξει σε «γάμο» και τελικά ο παίκτης θα μετακομίσει στην πρωτεύουσα της Ιταλίας. Η Λέστερ πάντως υποστηρίζει ότι δεν έχει προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή.

ΡΟΜΑ: Τελευταία Ενημέρωση