ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πήρε πόστο ο Τόττι

Οριστικό τέλος εποχής για τον Φραντσέσκο Τότι. 

Ο Ιταλός θρύλος που δεν είχε ξεκαθαρίσει τι θα κάνει στην καριέρα του μετά την αποχώρησή του από τη Ρόμα, ανακοίνωσε μέσω συνέντευξής του ότι η καριέρα του ολοκληρώθηκε οριστικά, προτιμώντας να μείνει στη Ρόμα, αναλαμβάνοντας πόστο εκτός των τεσσάρων γραμμών. 

«Θα ήθελα να ξεκινήσω ανακοινώνοντας την ολοκλήρωση της καριέρας μου. Η 28η Μαΐου είναι μια ιστορική μέρα για μένα. Μία μέρα που με επηρέασε πολύ. Θα την έχω μέσα μου για πάντα. Είναι δύσκολο να εξηγήσω στον κόσμο τα συναισθήματά μου για εκείνη τη μέρα. Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της καριέρας μου ως παίκτης και τώρα θα αρχίσω ένα άλλο, εξίσου σημαντικό, ως μάνατζερ, ελπίζοντας να πετύχω όπως εντός αγωνιστικού χώρου», είπε μεταξύ άλλων ο Φραντσέσκο Τότι και ρωτήθηκε για το αν τελικά ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής. 

«Ναι, ήθελα να συνεχίσω. Ήταν ξεκάθαρο. Ποτέ δεν ήθελα να τελειώσω αυτό το παιχνίδι». 

«Τώρα ξεκινάω από την αρχή, μια νέα φάση, μια νέα περιπέτεια. Είχα το χρόνο να σκεφτώ μερικά πράγματα και να αποφασίσω ότι είμαι έτοιμος να υπηρετώ αυτή την ομάδα, κάθε μέρα, με ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Να μάθω τον ρόλο και να προσθέσω κάτι νέο πάνω από όλα. Θα προσπαθήσω να είμαι διαθέσιμος παντού. Από τις ακαδημίες έως τον πρόεδρο. Είναι φυσιολογικό να χρειαστεί χρόνο. Έξι μήνες, ένα χρόνο, δύο χρόνια για να βρω τον καλύτερό μου ρόλο».

www.sport-fm.gr

ΡΟΜΑ: Τελευταία Ενημέρωση