ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπεράρντι για αντι- Σαλάχ!

Στον ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μοχάμεντ Σαλάχ στην επιθετική γραμμή της Ρόμα κατέληξε ο εκτελεστικός διευθυντής των «τζαλορόσι» Μόντσι και δεν είναι άλλος από τον Ντομένικο Μπεράρντι.

Μετά από το «αντίο» του εμβληματικού αρχηγού της ομάδας Φραντσέσκο Τότι στο τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν, η νέα ξεκιίνησε με.. Επιστροφές! Ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, ο οποίος φόρεσε ως παίκτης τη φανέλα της Ρόμα από το 1991 έως το 2001, επέστρεψε στην «Αιώνια» πόλη αναλαμβάνοντας το «τιμόνι» των «λύκων». Ακολούθησε ο Λορέντσο Πελεγκρίνι που μετά από δύο χρόνια στη Σασουόλο έγινε εκ νέου κάτοικος της ιταλικής πρωτεύουσας.

Η «παρέα» των «νεροβέρντι» υπάρχει πιθανότητα να μεγαλώσει στη Τριγκόρια, το προπονητικό κέντρο της Ρόμα, καθώς ο Ντομένικο Μπεράρντι είναι ο πρώτος «στόχος» για τον άνθρωπο που θα καλύψει το κενό που δημιούργησε η αποχώρηση του «Μόμο» Σαλάχ, ο οποίος θα αγωνίζεται πλέον με την φανέλα της Λίβερπουλ.

Σύμμαχος των ανθρώπων του συλλόγου της Ρώμης αποτελεί το γεγονός πως ο Μπεράρντι θα συνεργαστεί εκ νέου με τον προπονητή που τον ανέδειξε, ενώ θα βρει και τον φίλο του Πελεγκρίνι. Οι απαιτήσεις της Σασουόλο κυμαίνονται στα 50 εκατομμύρια ευρώ, ο Μόντσι ωστόσο πιστεύει πως με δικούς του χειρισμούς μπορεί να κατεβάσει το ποσό, πάντα όμως με προσοχή, καθώς για την απόκτηση του Μπεράρντι καιροφυλακτεί και η Ίντερ.

ΡΟΜΑ: Τελευταία Ενημέρωση