ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σφήνα της Μίλαν για Μπελότι

Αντίπαλο φαίνεται πως αποκτά η Τσέλσι στο παιχνίδι της μεταγραφής του Αντρέα Μπελότι από την Τορίνο, καθώς η ανανεωμένη Μίλαν των Κινέζων ιδιοκτητών, εξέφρασε ενδιαφέρον για τον Ιταλό επιθετικό.

Κίνδυνος να χαθεί ακόμη ένας ποδοσφαιριστής από τα χέρια των «μπλέ», μετά την απώλεια του Ρομέλου Λουκάκου, που πήρε μεταγραφή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως μετά τους πρωταθλητές Αγγλίας, ενδιαφέρεται και η Μίλαν για την απόκτηση του πρώτου σκόρερ και επιθετικού της Τορίνο, Αντρέα Μπελότι.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Calcio Mercato» αναφέρει πως οι «ροσονέρι» μετά τον Λεονάρντο Μπονούτσι, θέλουν να συνεχίσουν το μεταγραφικό ντεμαράζ, στρέφοντας τα βλέμματά τους αυτή την φορά, για τον κορυφαίο διεθνή στράικερ της Ιταλίας και της «γκρανάτα».

Όμως η επτά φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, δεν έχει την πολυτέλεια να καλύψει την ρήτρα αποδέσμευσης του Μπελότι, που αγγίζει το ποσό των 87,5 εκατομμυρίων λιρών, καθώς αυτή ισχύει μόνο για συλλόγους που αγωνίζονται εκτός Serie A, με την ομάδα του Ιταλού τεχνικού της Τσέλσι Αντόνιο Κόντε, να διατηρεί τον πρώτο λόγο στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Πηγή: england365.gr

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση