ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σκαει η «Βόμβα» με Μπονούτσι

Παίκτης της Μίλαν θα πρέπει να θεωρείται ο Λεονάρντο Μπονούτσι, αφού απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για τη μεγάλη μεταγραφή του 30χρονου άσου από τη Γιούβε στους ροσονέρι.

Θέμα ημερών ή και ωρών να σκάσει μία από τις μεταγραφικές «βόμβες» του καλοκαιριού!

Η Μίλαν έχει έρθει σε συμφωνία με τη Γιουβέντους για την απόκτηση του Λεονάρντο Μπονούτσι έναντι 40 εκατ. ευρώ και απομένουν, ουσιαστικά, μόνο οι ανακοινώσεις.

Οι «ροσονέρι» ξεκίνησαν από τα 30 «χαρτιά», οι «μπιανκονέρι» ζητούσαν παραπάνω και τελικά έδωσαν τα χέρια στο προαναφερθέν ποσό, με τον 30χρονο αμυντικό να αφήνει το Τορίνο ύστερα από επτά χρόνια και να μετακομίζει στο Μιλάνο.

Ένα deal που αλλάζει επίπεδο για τα καλά τη Μίλαν (που έχει ήδη κάνει ηχηρές μεταγραφές και έχει κι άλλες στα «σκαριά») και δείχνει τις διαθέσεις της στη νέα εποχή που έχει μπει υπό την ηγεσία των Κινέζων.

Συστάσεις για τον Μπονούτσι δεν χρειάζονται, αφού μιλάμε για την μέχρι πρότινος «κολόνα» της Γιούβε στην άμυνα, μαζί με Μπαρτζάλι και Κιελίνι, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως για κάθε χρόνο του συμβολαίου του με τη Μίλαν θα αμείβεται «καθαρά» με 6.5 εκατ. ευρώ!

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση