ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάτσιο έτοιμη για τελικό! (vid)

Και στο βάθος τελικός! Η Λάτσιο επικράτησε 2-0 στο ντέρμπι με τη Ρόμα του Κώστα Μανωλά και απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Coppa Italia. 

Αφεντικό της πόλης και έτοιμη για τελικό… 


Η Λάτσιο ήταν ανώτερη στο ντέρμπι με τη μισητή Ρόμα, όντας τυπικά γηπεδούχος, επικράτησε 2-0 στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Coppa Italia και απέκτησε σαφές προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό διοργάνωσης. Πιο καθαρό και από αυτό της Γιουβέντους με το 3-1 επί της Νάπολι την Τρίτη. 

Βασικός για τους φιλοξενούμενους ήταν και πάλι ο Κώστας Μανωλάς, που χρησιμοποιήθηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Όπως και ο Θωμάς Στρακόσια κάτω από τα δοκάρια των «λατσιάλι». 

Το 1-0 έγινε στο 29’ από τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, που εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Φελίπε Άντερσον από τα αριστερά που πρόλαβε να τροφοδοτήσει τον συμπαίκτη του λίγο πριν βγει η μπάλα εκτός και ο Σέρβος μέσος πρόλαβε με τη σειρά του να εκτελέσει πριν διώξει την μπάλα ο Έλληνας στόπερ. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και αφού κατάφεραν να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους, ζευγάρωσαν τα τέρματά τους. Ο Ιμόμπιλε πήρε έτοιμο στο… πιάτο το 2-0 ύστερα από την προσπάθεια του Κεϊτά και εκτέλεσε από κοντά τον Άλισον. 

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι πέρασε και τον Τότι στο 86ο λεπτό και στα τελευταία λεπτά η Ρόμα έκλεισε στην περιοχή της την Λάτσιο, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία. 

Λάτσιο: Στρακόσια, Λουκάκου (80’ Κρέτσο), Μπάστα, Ντε Φρι, Μπίλια, Γουάλας, Παρόλο, Άντερσον (67’ Κεϊτά), Σάβιτς (90+1’ Μουργκία), Ιμόμπιλε, Μπαστός, 

Ρόμα: Άλισον, Φάτσιο, Μανωλάς, Πέρες (86’ Τότι), Έμερσον, Ναϊνγκολάν, Ρίντιγκερ, Στρούτμαν, Σαλάχ (69’ Ελ Σααραουί), Ντζέκο, Παρέδες (63’ Περότι).

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΛΑΤΣΙΟ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X