ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ετοιμάζει πρόταση για Μανέ

Σύμφωνα με την «Daily Express», η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι φέρεται έτοιμη να προσφέρει 35 εκατομμύρια λίρες για το Σενεγαλέζο εξτρέμ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Την υπέρβαση με την απόκτηση του Σαντιό Μανέ είναι διατεθειμένη να πραγματοποιήσει η Ίντερ, καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Αγγλία ετοιμάζει πρόταση για το Σενεγαλέζο μέσο της Λίβερπουλ.

Βλέποντας τη Μίλαν να έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, η Ίντερ αναζητά τον παίκτη που να συνδυάζει την ουσία αλλά και την απαραίτητη προβολή.

Βλέποντας τη Μίλαν να έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, η Ίντερ αναζητά την απόκτηση ποδοσφαιριστή που να συνδυάζει την ουσία αλλά να προσδώσει και την απαραίτητη ένεσε προβολής.

Τις προϋποθέσεις αυτές πληροί η περίπτωση του Σαντιό Μανέ της Λίβερπουλ, για τον οποίο οι «νερατζούρι» προετοιμάζουν το έδαφος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Daily Express», η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι φέρεται έτοιμη να προσφέρει 35 εκατομμύρια λίρες για το Σενεγαλέζο εξτρέμ προκειμένου να τον πείσει να μετακομίσει από το «Νησί» στο Μιλάνο.

ΙΝΤΕΡ: Τελευταία Ενημέρωση

Κοντά στην Ίντερ ο Μαρότα

Κοντά στην Ίντερ ο Μαρότα

Ο Τζουζέπε Μαρότα, πιστεύει πως βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ίντερ, όμως υπάρχουν αμφιβολίες για τον ακριβή ρόλο ...
 |  ΙΝΤΕΡ