ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτοιμη να «αρπάξει» τον Κεϊτά η Ίντερ

Τον Ναμπί Κεϊτά θέλει να κάνει δικό της η Ίντερ, όπως υποστηρίζει το «calciomercato», κάτι που όμως θα επιδιώξει να πράξει από την μεταγραφική περίοδο του 2018, καθώς τότε θα ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς που έχει τοποθετηθεί στο συμβόλαιο του από την Λειψία.

Στο φετινό παζάρι των μεταγραφών, το όνομα του μέσου από την Γουινέα, έχει απασχολήσει πιο πολύ από ποτέ, διότι η Λίβερπουλ προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον κάνει δικό της.

Αυτό όμως δεν φαίνεται ότι θα συμβεί, αφού οι Γερμανοί έχουν δηλώσει αρκετές φορές πως ο 22χρονος δεν θα πάει πουθενά, γεγονός που αρχίζουν να αποδέχονται στο «Άνφιλντ».

Οι «νερατζούρι» που βλέπουν την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να ταλαιπωρείται με την όλη υπόθεση, έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν ένα διαφορετικό… μονοπάτι.

Οι ιθύνοντες των Μιλανέζων βρίσκονται σε θέση να γνωρίζουν ότι υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του Κεϊτά, η οποία έχει μπει από την πλευρά της Λειψίας, είναι ύψους 50 εκατ. ευρώ και θα είναι σε ισχύ απο του χρόνου.

Η Ίντερ αναμένεται να πλησιάσει σύντομα τον ποδοσφαιριστή, ώστε να ξεκινήσει τις διερευνητικές επαφές με εκείνον και τον εκπρόσωπό του απο τώρα και μελλοντικά να καταθέσει πρόταση στους «ταύρους» για την απόκτησή του.

ΙΝΤΕΡ: Τελευταία Ενημέρωση