ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ολοκληρώνει το «κόλπο» Μπόρχα Βαλέρο

Η Ίντερ δεν έχει πλέον χρόνο για χάσιμο! Οι «μηχανές» των «νερατζούρι» έχουν πάρει μπροστά και διοικούντες δουλεύουν πυρετωδώς, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι μεταγραφικές κινήσεις και να «στηθεί» το συντομότερο η ομάδα της προσεχούς σεζόν.

Μετά την εξαιρετική δουλειά που έγινε όσον αφορά τις πωλήσεις και την αποφυγή ποινών από το Financial Fair Play, ο σύλλογος του Μιλάνου οφείλει να δώσει «απαντήσεις» ολοκληρώνοντας τις ανοιχτές μεταγραφικές υποθέσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο, πού σύντομα, αναμένεται η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπόρχα Βαλέρο από τη Φιορεντίνα. Μέσα στην εβδομάδα η Ίντερ θα έχει νέο ραντεβού με τους ανθρώπους των «Βιόλα» για τον Ισπανό μέσο την απόκτηση του οποίου ο νέος τεχνικός των «νερατζούρι» Λουτσιάνο Σπαλέτι επιθυμεί διακαώς.

Η πρόταση του κλαμπ της πρωτεύουσας της Λομβαρδίας θα ανέβει, συγκριτικά με την υπάρχουσα που φτάνει τα 5, αγγίζοντας τα επτά η οποία μαζί με τα μπόνους θα πλησιάζει αρκετά τα 10 που έχει αιτηθεί η «Φιόρε» για να πει το «si».

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2010 έχουν συμφωνήσει ήδη με τον 33χρονο μέσο για συμβόλαιο τριών ετών που θα αποφέρει στον Ισπανό ποδοσφαιριστή τρία εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Πηγή: sport-fm.gr

ΙΝΤΕΡ: Τελευταία Ενημέρωση