ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Να ανεβεί ο πήχης»

Σαφές μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές του έστειλε ο τεχνικός της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ενόψει της πολύ απαιτητικής σεζόν που έρχεται. 

«Καμπανάκι» χτύπησε στους παίκτες του ενόψει της νέας σεζόν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος κατέστησε σαφές σε δηλώσεις του ότι εάν η Γιουβέντους θέλει να πάρει τον έβδομο συνεχόμενο τίτλο αλλά και να διεκδικήσει το Champions League, θα πρέπει να βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την απόδοσή της. 

«Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Πρέπει να ανεβάσουμε τον πήχη εάν θέλουμε να κερδίσουμε το έβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα και να είμαστε ξανά στον τελικό του Champions League και σε αυτό θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο το πάθος και το κίνητρο που πρέπει να δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο», σημείωσε 49χρονος τεχνικός. 

Επιπλέον αναφέρθηκε στην χημεία του Ιγκουαΐν με τον Ντιμπάλα: «Υπήρχαν ορισμένα προβλήματα στην χημεία τους, όμως αυτά έχουν ξεπεραστεί πλέον και τα πράγματα έχουν βελτιωθεί.» 

Τέλος, μίλησε και για τον επερχόμενο τελικό για το Σούπερ Καπ Ιταλίας κόντρα στην Λάτσιο που θα γίνει στις 13 Αυγούστου: «Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο την φυσική μας κατάσταση, όπως και τα τελειώματά μας, καθώς έρχεται και ο τελικός του Σούπερ Καπ. Έχουμε χρόνο». 

Πηγή:sport-fm.gr

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση