ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Γεια σου σύντροφε σε όλα»!

Με συγκινητικές δηλώσεις ο Τζόρτζιο Κιελίνι αποχαιρέτησε τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του Λεονάρντο Μπονούτσι που μεταγράφηκε στη Μίλαν. 

Ο αμυντικός της Γιουβέντους Τζόρτζο Κιελίνι με δηλώσεις του αποχαιρέτησε τον φίλο του και πρώην συμπαίκτη Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μίλαν. 

«Ο Μπονούτσι ήταν ένας σύντροφος σε όλα» τόνισε ο 33χρονος αμυντικός και συνέχισε: «Τα τελευταία επτά χρόνια τον έβλεπα, όπως και τους Μπουφόν και Μπαρτζάλι, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειάς μου. Σε ανθρώπινο επίπεδο θα λείψει πολύ». 

Με αυτόν τον τρόπο ο επί δώδεκα χρόνια «βράχος» της «ασπρόμαυρης» άμυνας είπε «αντίο» στον Μπονούτσι, σύντροφο σε χιλιάδες περιστατικά εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, που πλέον θα φορά τη «ροσονέρα». 

Μία ιδανική «αγκαλιά», τιμή στα χρόνια που συνυπήρξαν στο Τορίνο. Όσο για το αγωνιστικό μέρος ο Κιελίνι ανέφερε: «Είμαστε πολλοί σημαντικοί ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή στο ρόστερ. Μακάρι να έρθει και ένας ακόμα αμυντικός προκειμένου να βοηθήσει, αυξήσει τον ανταγωνισμό και έτσι να βγάλουμε και οι υπόλοιποι τον καλύτερό μας εαυτό. Ήμασταν πέντε, τώρα είμαστε τέσσερις, με διαφορετικά χαρακτηριστικά ωστόσο», ενώ έκλεισε υποστηρίζοντας από καρδιάς: «Ειλικρινά το τεχνικό πλάνο με ανησυχεί λιγότερο από όλα». 

Πηγή:sport-fm.gr

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση