ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Κολλάει» του Σικ στην Γιουβέντους

Επιπλοκές έχουν προκύψει στη μεταγραφή το Πάτρικ Σικ από την Σαμπντόρια στη Γιουβέντους, με τον πρόεδρο των Γενοβέζων, να απειλεί για πώληση του Τσέχου σε άλλο ενδιαφερόμενο σύλλογο, εφόσον συνεχιστεί η κωλυσιεργία των «μπιανκονέρι».

Μία ανάσα από τη μεταγραφή στη Γιουβέντους έφθασε ο Τσέχος επιθετικός της Σαμπντόρια, Πάτρικ Σικ, με τους πρωταθλητές Ιταλίας ωστόσο να παρουσιάζονται διστακτικοί στην ολοκλήρωση της μετακίνησής του.

Ενώ οι φήμες θέλουν τους «μπιανκονέρι» να έχουν εντοπίσει κάποιο πρόβλημα στις ιατρικές εξετάσεις του νεαρού άσου, ο πρόεδρος της Σαμπντόρια, Μάσιμο Φερέρο προειδοποίησε με δηλώσεις του ότι προτίθεται να πουλήσει τον παίκτη σε άλλη ομάδα, αν δεν καρποφορήσει άμεσα η μετακίνησή του στο Τορίνο.

«Είναι γελοίο. Ο Σικ είναι κάτι παραπάνω από υγιής. Αυτό που εντόπισαν είναι εφάμιλλο με ένα απλό κρύωμα! Αν η Γιουβέντους υποχωρήσει θα τον πουλήσουμε σε κάποιον από τους τέσσερις συλλόγους που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά του.

Θεωρώ ότι θα καταλήξει στην Γιουβέντους, ειδάλλως δε θα τον πουλήσουμε μόνο για 30 εκατομμύρια ευρώ αλλά για 40-50 εκατομμύρια, αφού η ρήτρα του έχει πια εκπνεύσει», δήλωσε ο χαρακτηριστικά ο Ιταλός.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση