ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Μπουφόν κρατούσε τον Μπονούτσι

Ο σεβασμός του Μπονούτσι στον Μπουφόν ήταν απεριόριστος. Και αυτός που τον κρατούσε στην Γιουβέντους τους τελευταίους μήνες. Δημοσιεύματα στην Ιταλία κάνουν λόγο για τον καταλυτικό ρόλο που είχε παίξει ο αρχηγός της Γιουβέντους στο να αρνείται, ο Μπονούτσι, το έντονο πρέσινγκ της Μίλαν όλους τους προηγούμενους μήνες.

Ο κεντρικός αμυντικός της Μίλαν, πια, είχε χαλάσει τις σχέσεις του με τον Αλέγκρι, ειδικά από την ημέρα που έμεινε εκτός από το παιχνίδι με την Πόρτο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό αναφέρεται από τα ιταλικά ΜΜΕ ως μια πληγή που δεν μπόρεσε να γιατρευτεί. Μόνο ο Μπουφόν είχε καταφέρει να τον συγκρατήσει και να τον κρατήσει ήρεμο μέχρι και το τέλος της σεζόν, με κλειστά τα αυτιά σε «σειρήνες» που είχαν αρχίσει να ακούγονται από το Μιλάνο.

Ωστόσο, ο Μπονούτσι έχοντας στο μυαλό του το γεγονός ότι πλησιάζει το τέλος της καριέρας του Μπουφόν και μη μπορώντας πια να συνυπάρξει στην ίδια ομάδα με τον Αλέγκρι αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα.

Τα ιταλικά ΜΜΕ, μάλιστα, στέκονται αρκετά και στο γεγονός ότι ο Μπουφόν ήταν ο μόνος, ή έστω ο πρώτος καθώς ενδέχεται να ακολουθήσουν και άλλοι, που αποχαιρέτησε τον Μπονούτσι.

“Συμπαίκτες και συνταξιδιώτες. Ταξιδέψαμε στον ίδιο δρόμο μαζί. Στο δρόμο των νικών. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο. Αλλά θα μου λείψεις», του έγραψε.

«Θα μου λείψεις και εμένα. Σε ευχαριστώ για όλες τις μάχες που ζήσαμε μαζί, τις νίκες που πήραμε και αυτές που χάσαμε. Θα σε ξαναδώ στην Εθνική», ήταν η απάντηση του Μπονούτσι...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση