ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μπήκε πωλητήριο

«Η εταιρεία πωλείται»... Με σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Φιορεντίνα οι Αντρέα και Ντιέγκο Ντελα Βάλε έκαναν γνωστή την πρόθεσή του να ακούσουν κάθε πρόταση ενδιαφερόμενου για την απόκτησή των μετοχών που έχουν στην κατοχή τους. 

«Οι ιδιοκτήτες της Φιορεντίνα ανακοινώνουν ότι είναι απολύτως διαθέσιμη, δεδομένης και της δυσαρέσκειας μερίδα των οπαδών, να κάνουμε στην άκρη και να θέσουμε την ομάδα διαθέσιμη σε όποιον επιθυμεί να την αγοράσει, έτσι ώστε να διοικήσουν με τον τρόπο που εκείνοι αισθάνονται ότι είναι σωστός», αναφέρει –αρχικά- η ανακοίνωση. 

Σε αυτή ξεκαθαρίζουν ότι θα λάβει υπόψη τους μόνο τις σοβαρές προτάσεις από όσους επιθυμούν το καλό για αυτή, έχοντας τη σοβαρότητα και τη σταθερότητα που αρμόζει σε μια ομάδα του μεγέθους της Φιορεντίνα.

www.sport-fm.gr

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Φιορεντίνα για… ψηλά!

Φιορεντίνα για… ψηλά!

Αέρας η Φιορεντίνα, λύγισε με σκορ 2-0 τις αντιστάσεις της Αταλάντα -η οποία διαμαρτύρεται για το πρώτο γκολ- και σκαρφάλωσε ...
24sports team
 |  ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
Χαζο-βιόλα!

Χαζο-βιόλα!

Σαν… ανόητη την πάτησε απέναντι στην αδύναμη Σπαλ η Φιορεντίνα! Οι «βιόλα» σπατάλησαν ένα τσουβάλι ευκαιρίες και μένοντας ...
24sports team
 |  ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ