ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο Ροντρίγκες μιλάει με Ίντερ και Μίλαν»

Μία νέα ευκαιρία στην ποδοσφαιρική του καριέρα φαίνεται πως αναζητά ο Γκονσάλο Ροντρίγκες. Ο αμυντικός της Φιορεντίνα όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει από την ομάδα, με τον μάνατζερ του Αργεντινού, Παλίτο Ορτέγκα, να προειδοποιεί τους «βιόλα» πως ο πελάτης του ήδη μιλάει με τις Ίντερ και Μίλαν.

«Η ομάδα δεν έχει σηκώσει καμιά από τις κλήσεις μας, περιμέναμε καλύτερη αντιμετώπιση», δήλωσε ο εκπρόσωπος του παίκτη στο “Radio Blu” και συνέχισε: «Ο Γκονσάλο θα έχει 10 -15 κακά παιχνίδια μέσα σε 5 χρόνια οταν μια σεζόν έχει 40 μάτς. Είναι λογικό να μην έχεις καλή απόδοση σε κάποιους αγώνες. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα μείνει στη Φλωρεντία. Έχει μια οικογένεια στη Φλωρεντία και θέλει να μείνει εκεί. Γι αυτό αισθάνεται άσχημα. Δεν έχει αποφασίσει να μην συνεχίσει και δεν είναι θέμα χρημάτων. Η Φιορεντίνα βασικά έχει προσφέρει περισσότερα λεφτά με την αίσθηση πως θα του πρόσφεραν ένα συμβόλαιο για δυο χρόνια. Τελικώς, θα έπαιρνε περισσότερα χρήματα, μέσα σε 2 χρόνια πάρα σε έναν. Είναι πολύ ευαίσθητο και σοβαρό παιδί και ήθελε επέκταση ενός έτους γιατί δεν ήξερε αν μπορούσε να μείνει σε καλό επίπεδο και τη δεύτερη χρονιά.»

Αν υπάρχει χώρος για μια λύση στο θέμα: «Και βέβαια είμαστε ανοιχτοί σε κάτι τέτοιο, αλλά είμαστε επίσης ανοιχτοί για τα πάντα. Αν η Φιορεντίνα μας καλέσει θα κάτσουμε να συζητήσουμε και ίσως γίνει κάποια συμφωνία, αλλά όπως είναι τα πράγματα τώρα δεν φαίνεται να θέλουν τον Γκονσάλο».

Για το ενδιαφέρον των Ίντερ και Μίλαν: «Επίσης μιλάμε με τις Ίντερ και Μιλαν».

Πηγή: sport-fm.gr

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση